Карта пам'яті eXceleram 32GB microSD class 10 Color series (EMSD0006) - AT161587 - купити Карти пам'яті в Києві й Україні, доступні ціни на Карта пам'яті eXceleram 32GB microSD class 10 Color series (EMSD0006) - AT161587 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Карта пам'яті eXceleram 32GB microSD class 10 Color series (EMSD0006)

Карта пам'яті eXceleram 32GB microSD class 10 Color series (EMSD0006) - AT161587

Код товару: AT161587
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 32 ГБ, Клас карти Class 10, Стандарт пам'яті microSDHC, Тип карти пам'яті micro-SD (Trans-Flash), Перехідник SD, Колір синій,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник eXceleram
Класс карты Class 10
Стандарт памяти microSDHC
Тип карты памяти micro-SD (Trans-Flash)
Переходник 1-в-1
Колір синий
Опис

Придбати Карта пам'яті eXceleram 32GB microSD class 10 Color series (EMSD0006) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Карта пам'яті eXceleram 32GB microSD class 10 Color series (EMSD0006)

Ця карта стане відмінною супутницею вашому смартфону, планшету або фотоапарату. Вона розрахована на зйомку і відтворення відео Full HD (1080p) та забезпечує високу швидкість передачі даних. А завдяки ємності до 32Гб вам ніколи не потрібно буде турбуватися про обсяг вільної пам'яті.

Проводьте професійну зйомку в режимі continuous burst, записуйте динамічне відео в форматі Full HD і 3-D, використовуючи одну карту пам'яті з класом швидкості UHS. Використовуйте карти пам'яті eXceleram 8Gb microSDHC class 10 для зйомки приголомшливих фотографій і запису відео високої роздільної здатності на фотокамеру DSLR або HD. Швидкодія карт пам'яті достатньо не тільки для запису цифрових фотографій, але і для запису відеозображення з DVD якістю в режимі реального часу. Скористайтеся високою швидкістю і продуктивністю карт пам'яті eXceleram microSDHC class 10 і microSDXC UHS-I.

Карти пам'яті даної лінійки були спеціально розроблені компанією eXceleram для професійних і напівпрофесійних цифрових фотокамер, високе дозвіл яких вимагає використання швидкодіючих карт пам'яті. Карти пам'яті лінійки eXceleram в повній мірі відповідають можливостям новітніх фотоапаратів з високою роздільною здатністю, що створюють графічні файли розміром в декілька мегабайт і незамінні при використанні режиму «серійна зйомка».

Новий контролер, забезпечує приголомшливу швидкість передачі даних і неймовірну надійність, навіть в екстремально жарких або морозних умовах. Швидкодія карт пам'яті лінійки eXceleram достатньо не тільки для запису цифрових фотографій, але і для запису відеозображення з DVD якістю в режимі реального часу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані