Масло Chicco для массажа 200 мл (02850.10) - AT161623 - купити Косметика для малюка і мами в Києві й Україні, доступні ціни на Масло Chicco для массажа 200 мл (02850.10) - AT161623 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Масло Chicco для массажа 200 мл (02850.10)

Масло Chicco для массажа 200 мл (02850.10) - AT161623

Код товару: AT161623
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об`єм 200 мл, Особливості з народження, Спосіб застосування нанести невелику кількість масла на шкіру малюка, м'яко втираючи плавними круговими рухами.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 200 мл
Особливості от рождения
Способ применения нанести небольшое количество масла на кожу малыша, мягко втирая плавными круговыми движениями.
Виробник Chicco
Опис

Придбати Масло Chicco для массажа 200 мл (02850.10) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Масло Chicco для масажу 200 мл (02850.10)
Chicco представляє лінію косметики Baby Moments, в якій зібрано повний спектр засобів для щоденного догляду за ніжною і чутливою шкірою малюка з перших днів життя.

Масло, що очищає пом'якшує шкіру і оберігає від висипу. Містить масло рисових висівок, яке робить шкіру гладкою і бархатистою. Масло легко всмоктується, не залишаючи слідів, створює на шкірі дитини легкий захисний шар, що утримує вологу. Необхідно для масажу та догляду за особливо делікатними ділянками шкіри, допоможе при видаленні молочної кірочки.

Особливості масла Chicco: без парабенів, без парафіну, без спирту, без барвників, гіпоалергенний, клінічно тестований. Всі товари Chicco створені з любов'ю до найменших. Компанія Chicco пропонує вам не просто продукт для дитини, а трепетну турботу і відповідальний догляд за найменшими, мільйон усмішок і хороше самопочуття малюка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані