Дитячий крем Chicco защитный, 100 мл (02736.00) - AT161663 - купити Косметика для малюка і мами в Києві й Україні, доступні ціни на Дитячий крем Chicco защитный, 100 мл (02736.00) - AT161663 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Дитячий крем Chicco защитный, 100 мл (02736.00)

Дитячий крем Chicco защитный, 100 мл (02736.00) - AT161663

Код товару: AT161663
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вік дитини 0+, Призначення від попрілостей, Спосіб застосування нанести невелику кількість дитячого крему на чисту шкіру малюка і розподілити по тілу., Упаковка тюбик, Об'єм 100 мл,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 100 мл
Способ применения нанести небольшое количество детского крема на чистую кожу малыша и распределить по телу.
Возраст ребенка от рождения
Призначення от прелостей
Упаковка тюбик
Виробник Chicco
Опис

Придбати Дитячий крем Chicco защитный, 100 мл (02736.00) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Країна Chicco – придумана і існує для того, щоб і мамі і її малюкові створити приємне і радісне життя, полегшити і вирішити всі проблеми.
Все створено на основі досвіду любові, відповідальності, запобігливості, бажання дати дитині можливість отримати якомога більше світлих і радісних вражень від його першої зустрічі зі світом і як можна менше дискомфорту, нерозуміння, сплесків його обурення - допомогти йому рости, як можна в кращому, ласкавому і дбайливішому світі.

Chicco представляє лінію косметики Baby Moments, в якому зібрано повний спектр засобів для щоденного догляду за ніжною і чутливою шкірою малюка з перших днів життя.
Дитячий крем Chicco захисний, 100 мл (02736.00) - захисний крем Baby Moments допоможе запобігти і усунути почервоніння в найбільш делікатних місцях, викликані підгузками, сечею і бактеріями.

Містить оксид цинку (10%) в комбінації C провітаміном B5, надійно захищає від подразнень і попрілостей.
Зберігає природний pH-рівень шкіри.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані