Засіб для миття посуду Sodasan для посудомоечных машин 500 мл (4019886000802) - AT161705 - купити Засоби для миття посуду в Києві й Україні, доступні ціни на Засіб для миття посуду Sodasan для посудомоечных машин 500 мл (4019886000802) - AT161705 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Засіб для миття посуду Sodasan для посудомоечных машин 500 мл (4019886000802)

Засіб для миття посуду Sodasan для посудомоечных машин 500 мл (4019886000802) - AT161705

Код товару: AT161705
В наявності
273 грн
Короткий опис:
Застосування для машинного миття, Тип органічний, Призначення для всіх видів посуду, Об'єм/Вага 500 мл, Особливості Наявність сертифіката органічної продукції: Ecocert / Eco-Garantie / Vegan, До складу входять лише безпечні рослинні інгредієнти органічного походження., Спосіб застосування Дотримуйтесь рекомендацій вашої посудомийної машини,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Применение машинная мойка
Тип органический
Призначення для всех видов посуды
Объем/Вес 500 мл
Особливості Наличие сертификата органической продукции: Ecocert / Eco-Garantie / Vegan, В состав входять только безопасные растительные ингр
Способ применения Придерживайтесь рекомендаций вашей посудомоечной машины
Состав Лимонная кислота / Вода / Спирт / Эфирные масла
Упаковка пластиковая
Срок годности 36 мес.
Страна-производитель Германия
Виробник Sodasan
Опис

Придбати Засіб для миття посуду Sodasan для посудомоечных машин 500 мл (4019886000802) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Засіб для миття посуду Sodasan для посудомийних машин 500 мл (4019886000802) - це ефективне рішення, яке якісно і безпечно миє посуд без зайвих зусиль. Видаляє залишки миючих засобів з посуду, додає сяючий блиск без розводів. Перешкоджає виникненню кристалічного осаду на посуді. Без ПАР. Зменшує час сушіння посуду, знижує ймовірність окислення металевих предметів.

Поверхня використання: посуд з різних матеріалів, крім срібла, кришталю та порцеляни з ручним розписом.
Sodasan – сучасне рішення для безпечного і ефективного миття посуду. Sodasan - по-чесному висококонцентровані засоби з високою ефективністю!
Наявність сертифіката органічної продукції: Ecocert / Eco-Garantie / Vegan.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані