Іграшкова зброя Mission Target Защитник (M02+) - AT161774 - купити Іграшкова зброя в Києві й Україні, доступні ціни на Іграшкова зброя Mission Target Защитник (M02+) - AT161774 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Выгодные цены на новые холодильники, предлагаем вам сделать выбор блок ибп и заказать с доставкой в Никополе.
  • Рекомендуем купить видеорегистратор в нашем магазине, а также накопительный жесткий с доставкой по Белой Церкви.
  • Предлагаем ознакомиться с смарт фитнес, либо инструмент ручной, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить виар очки, обратите внимание на дрон квадрокоптер, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар видеорегистратор, купить с доставкой в Никополь, рекомендуем вам принтера, стоимость вас приятно удивит.
Іграшкова зброя Mission Target Защитник (M02+)

Іграшкова зброя Mission Target Защитник (M02+) - AT161774

Код товару: AT161774
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вид зброї пістолет, Тип зброя, Вікова група від 6 років, Тип боєприпасів водяна зброя, Комплектація пістолет, 400 куль, Колір чорний, червоний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вид оружия пистолет
Тип оружие
Возрастная группа с 6 лет
Тип боеприпасов вода
Комплектація пистолет, 400 пуль
Колір Black-Red
Виробник Mission Target
Опис

Придбати Іграшкова зброя Mission Target Защитник (M02+) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Іграшкова зброя Mission Target Захисник (M02+)

Іграшковий пістолет Mission Target Захисник (M02+) стріляє водними кулями. Радіус дії до 15 метрів. В комплекті 400 куль.

Більшість хлопчиків мріють вирости сильними, сміливими і здатними давати відсіч будь-яким кривдникам і негативним персонажам. У дитинстві в їх іграх часто присутній елемент поділу учасників на «поганих» і «хороших» і «хороші» обов'язково повинні перемогти. У цьому нерідко допомагає влучне і потужна зброя, адже з його допомогою можна битися і з шкідливими інопланетними прибульцями, і з підступними злочинцями. Іграшковий пістолет «Захисник» від виробника «Mission Target » зробить дитячі забави цікавими і захоплюючими. Виготовлений з якісного і міцного пластику, пістолет стріляє водними кульками, він укомплектований боєкомплектом з 400 куль. Дизайн грізної зброї дитина оцінить і по зручності, і за зовнішнім виглядом. З таким пістолетом жоден монстр або лиходій не врятується від справедливої відплати!
Вік: від 5 років Матеріал: пластик

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані