Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575 - AT161870 - купити Кардрідери в Києві й Україні, доступні ціни на Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575 - AT161870 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575
Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575
Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575
Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575
Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575
Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575
Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575

Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575 - AT161870

Код товару: AT161870
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип зовнішній USB 2.0, micro USB, Колір чорний, Формати SDXC, SDHC, SD, microSDXC, microSDHC, microSD, Особливості OTG,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип внешний USB 2.0, micro USB
Колір Чорний
Форматы SDXC, SDHC, SD, microSDXC, microSDHC, microSD
Особливості OTG
Виробник Grand-X
Опис

Придбати Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зчитувач флеш-карт Grand-X CR-575) - є ідеальним засобом для роботи з носіями цифрової інформації. Мобільне використання кардрідер USB в дорозі або вдома. ПК або ноутбук. Музика, фотографії та інші важливі дані можуть бути миттєво переведені на ваш комп'ютер / ноутбук.

Картрідер (cardreader) - дуже корисне і часом навіть не обходимо пристрій в нашому житті. Будь-портативна техніка все частіше працює з флеш накопичувачами, які необхідно зчитувати. Звичайно можна працювати не посередньо через пристрій, але часом це відбувається повільно або навіть самого пристрою просто немає в під рукою. Картрідери зазвичай мають USB порт, такі картрідер називають картрідер usb (usb картрідер), так само буває і внутрішній картрідер який ставиться всередині ПК.

Компанія під назвою Grand-X початку комерційну діяльність в 2007 році. Дане молоде підприємство спеціалізується на розробці і виробництві аксесуарів і периферії для персональних комп'ютерів і ноутбуків, а також, ряду аксесуарів, призначених для мобільної електроніки. Головний офіс компанії розташований на території США, в Нью-Йорку.

Сучасні виробничі потужності Grand-X знаходяться в китайських провінціях Гуандун і Шаньсі. На початковому етапі існування підприємство випускало виключно блоки живлення. На даний момент під торговою маркою Grand-X випускається понад ста найменувань товарів і модельний ряд розширюється щороку.

Свою робочу концепцію Grand-X будує на бездоганній якості продуктів, що випускаються, конкурентоспроможних цінах, а також, на необхідності постійного впровадження актуальних та інноваційних рішень.

Кожен аксесуар або пристрій під логотипом Grand-X перед реалізацією проходить сувору виробничу перевірку, в більшості випадків - подвійну. За рахунок грамотно реалізованої і широкої мережі дистриб'юторів, компанії вдається експортувати свої товари практично в усі великі країни світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані