Набір для творчості Crayola Мелки белые и цветные с губкой (98268) - AT161891 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості Crayola Мелки белые и цветные с губкой (98268) - AT161891 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Набір для творчості Crayola Мелки белые и цветные с губкой (98268)

Набір для творчості Crayola Мелки белые и цветные с губкой (98268) - AT161891

Код товару: AT161891
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип набір для малювання, Вік від 3 років, Стать для хлопчиків і дівчат, Матеріал крейда, Розмір 16 × 22 × 3 см, Комплектація 12 кольорових, 12 білих крейдок,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков и девочек
Матеріал мел
Возраст от 3 лет
Розмір 16 × 22 × 3 см
Комплектація 12 цветных, 12 белых мелков
Тип набор для рисования
Виробник Crayola
Опис

Придбати Набір для творчості Crayola Мелки белые и цветные с губкой (98268) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Набір для творчості Crayola Крейда білі і кольорові з губкою (98268)
Білі і кольорову крейду від компанії Crayola ідеально підходять для використання на дошках, на асфальті і на будь-яких інших контрастних поверхнях. У комплексному наборі є 12 кольорових і 12 білої крейди, а також спеціальна губка. Крейда створена з безпечних, якісних та натуральних матеріалів, рекомендується для дитячої творчості. Особливості: кількість крейди: 24 шт (12 білих, 12 кольорових). Тип упаковки картонний конверт. Розмір упаковки: 16 × 22 × 3 см. Розмір коробок з крейдою: 6 × 8 × 2 см.

ТМ Crayola належить відомій компанії Crayola LLC, основною виробничою лінією якої вважаються товари для розвитку ранніх художніх навичок дитини.
Серед асортименту компанії - воскові крейди, маркери, фломастери, акварелі, олівці та інші вироби для творчості. Всі товари і їх компоненти повністю нешкідливі і не отруйні. Продукція Crayola безпечна для використання дітьми будь-якого віку. Товари Crayola неодмінно стануть в нагоді при підготовці дитини до дитячого садка, школи, індивідуальним і груповим занять, в тому числі для груп продовженого дня.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані