Термометр для води Chicco Рыбка голубой (06564.20) - AT161900 - купити Термометри в Києві й Україні, доступні ціни на Термометр для води Chicco Рыбка голубой (06564.20) - AT161900 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Термометр для води Chicco Рыбка голубой (06564.20)

Термометр для води Chicco Рыбка голубой (06564.20) - AT161900

Код товару: AT161900
В наявності
299 грн
Короткий опис:
Тип для ванної, Вікова група 0+, Матеріал пластик, Колір блакитний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от рождения
Матеріал пластик
Колір Blue
Виробник Chicco
Опис

Придбати Термометр для води Chicco Рыбка голубой (06564.20) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Термометр Chicco Рибка блакитний (06564.20). 

На сьогоднішній день Chicco (Кікко, Чікко) це велике розмаїття товарів призначених для дітей різних вікових груп, вагітних жінок, мам, необхідних для догляду за дитиною, її виховання, розвитку та відпочинку, це присутність марки більш ніж в 130 країнах світу і понад 500 фірмових магазинів, це власні заводи розташовані в Італії та Китаї. Chicco (Кикко, Чікко) - це світовий бренд, який виробляє дитячі товари високої якості в класичному італійському стилі.

Щоденне купання має важливе значення для гігієни та відпочинку вашої дитини. Це відмінний аксесуар для вимірювання температури води.
Термометр для води "Рибка", що вимірює температуру води у ванні, а ще й прекрасна іграшка для малюка. Температура води відображається на термочутливїй смужці, яка змінює колір, дозволяючи дорослим легко контролювати її необхідний рівень.

Chicco була створена, щоб дарувати батькам і дітям радість і турботу, полегшити і вирішити всі проблеми. Італійці відомі всеосяжною любов'ю до дітей, тому в дитячі товари вони вкладають всю душу. Турбота про дітей починається ще до народження, так і лінійка товарів Chicco починається з турботи про дитину, яка ще знаходиться в животику мами. І ця турбота про дитину триває до його повноліття. Вся продукція Chicco проводиться за участю провідних фахівців – акушерів, педіатрів, неонатологів, фізіологів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані