Обважнювач Rising 0,5 кг (AW1402-0.5) - AT162049 - купити Атлетичні аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Обважнювач Rising 0,5 кг (AW1402-0.5) - AT162049 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Обважнювач Rising 0,5 кг (AW1402-0.5)

Обважнювач Rising 0,5 кг (AW1402-0.5) - AT162049

Код товару: AT162049
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип для зап'ястя, Вага утяжелителя 0.5 кг, Конструкція неразборная, Загальна вага набору 1 кг, Призначення для фітнесу, для залу, для дому, Кількість в наборі 2 шт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Rising
Конструкция неразборная
Призначення для фітнесу, для залу, для будинку
Общий вес набора 1 кг
Покриття неопрен
Опис

Придбати Обважнювач Rising 0,5 кг (AW1402-0.5) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Не секрет, що підтримка хорошої фізичної форми практично не можлива без використання спеціального обладнання. Залежно від поставленого завдання, комусь потрібні повноформатні силові тренажери, а комусь достатньо купити хороші обважнювачі, щоб підтримувати тіло в тонусі.

Обважнювачі

Rising

стануть незамінним помічником у Ваших тренуваннях. Обважнювачі поширено використовуються для подолання порогів витривалості і сили при використанні в тренуваннях ваги власного тіла. Також ці снаряди відмінно підійдуть для пробіжок і занять зі скакалкою, адже використовуючи обважнювач замість збільшення кількості підходів, Ви тренуєте силу і швидкість, заняття без обважнювачів розвивають витривалість. Обважнювачі Rising виготовлені з високоякісних матеріалів, що робить їх дуже надійними і стійкими до зносу. Для більшого комфорту снаряди забезпечені спеціальними кріпильними механізмами, які запобігають спаданню обважнювачів під час тренувань.

Обважнювачі Rising застосовуються у всіх видах спорту, призначені для швидкісної роботи (наприклад, у грі), а також для збільшення навантаження під час фітнес тренування. Обтяжувача володіють зручною посадкою і надійною фіксацією за рахунок липучок. 

Особливості:

  • М'яка форма, надійна фіксація за рахунок липучок; 
  • Функціональний дизайн; 
  • Наповнення: гладкі неабсорбірующіе металеві тирса.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані