Настільна гра Hobby World Свинтус Правила Этикета (4620011810595) - AT162100 - купити Настільні ігри в Києві й Україні, доступні ціни на Настільна гра Hobby World Свинтус Правила Этикета (4620011810595) - AT162100 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Настільна гра Hobby World Свинтус Правила Этикета (4620011810595)

Настільна гра Hobby World Свинтус Правила Этикета (4620011810595) - AT162100

Код товару: AT162100
Немає в наявності
Короткий опис:
Вікова група від 5 років, Тип сімейні, розважальні, Серія Свинтус, Кількість гравців від 2 до 10, Матеріал картон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал картон
Возрастная группа от 5 лет
Серія Свинтус
Количество игроков от 2 до 10
Тип семейные, развлекательные
Виробник Hobby World
Опис

Придбати Настільна гра Hobby World Свинтус Правила Этикета (4620011810595) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Перед вами розширена версія карткового бестселера «Свинтус»! Крім повного набору карток з оригіналу, в настільну гру "Свинтус правила Етикету" додані нові 12 карт «Зміїної Манірності»! Завдання ж ігри зовсім не змінилася, вам як і раніше потрібно позбавитися від всіх своїх карт швидше суперників. Але зробити це стало ще складніше! Свинська бюрократія здатна будь-кого звести з розуму нескінченними картами приписів. І, звичайно, потрібно завжди залишатися напоготові! Зміїні карти етикету дозволять гравцям карати один одного буквально за що завгодно! Тепер вам доведеться стежити не тільки за картами, але і за своєю мовою, жестами і навіть поглядами...

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані