Дитяча зубна щітка Chicco Навчальний набір (06961.00) - AT162313 - купити Зубні щітки в Києві й Україні, доступні ціни на Дитяча зубна щітка Chicco Навчальний набір (06961.00) - AT162313 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Дитяча зубна щітка Chicco Навчальний набір (06961.00)

Дитяча зубна щітка Chicco Навчальний набір (06961.00) - AT162313

Код товару: AT162313
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група - 4м+, Колір - зелений

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа 4 м
Тип зубные щетки
Колір зеленый
Пол для мальчиков, для девочек
Виробник Chicco
Опис

Дорожній набір Chicco Навчальний набір (06961.00) ідеально підходить, щоб допомогти дитині звикнути до регулярної ротової гігієни з самого початку.

Зубна щітка тренажер 4+ міс
Масажуючі частини виготовлені з екстра-м'якої гуми, вони допомагають зменшити біль при прорізуванні зубів. Також додатковий шар м'якої гуми є на решті частини щітки, це забезпечує додаткову безпеку і комфорт для дитини. Захисне кільце допоможе малюкові навчитися правильно користуватися щіткою, щоб не нашкодити собі.

Зубна щітка 6+ міс
М'яка щетина делікатно і ефективно очищає молочні зубки, а заокруглена основа щітки абсолютно безпечна для дитини. Щітка має широку, ергономічну ручку, її однаково зручно тримати і дитині, і дорослому. Також на ручці є шар м'якої гуми, це забезпечує додаткову безпеку і комфорт. Щітка прикрашена кумедними малюнками. В комплекті захисний ковпачок.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані