Фігурка Sheriff Callie Пятерка Шерифа Келли (66015) - AT162327 - купити Фігурки в Києві й Україні, доступні ціни на Фігурка Sheriff Callie Пятерка Шерифа Келли (66015) - AT162327 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Фігурка Sheriff Callie Пятерка Шерифа Келли (66015)

Фігурка Sheriff Callie Пятерка Шерифа Келли (66015) - AT162327

Код товару: AT162327
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип герої мультфільмів, кіно і коміксів, Серія Герої мультфільмів та кіно, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Вікова група від 3 років, Вид набір фігурок, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія Герои мультфильмов и кино
Пол для мальчиков, для девочек
Возрастная группа от 3 лет
Вид набор фигурок
Матеріал пластик
Висота 5 см
Количество предметов в упаковке 5
Тип герои мультфильмов, кино и комиксов
Виробник Sheriff Callie
Опис

Придбати Фігурка Sheriff Callie Пятерка Шерифа Келли (66015) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігровий набір фігурок Sheriff Callie П'ятірка Шерифа Келлі (66015) - представляємо Вам героїв популярного мультсеріалу 'Шериф Келлі', відважних, сміливих і сильних мешканців Дикого Заходу.
Історія мультфільму розповідає про Дикому Заході, де Келлі є Шерифом: стежить за порядком у місті і допомагає своїм друзям. Шерифа Келлі знають всі!
Келлі – симпатична кішка, яка разом зі своїм надійним помічником, конячкою Промінчиком, стежить за порядком в улюбленому місті. Нічого не піде від пильного спостереження Келлі. Ну, а якщо кішечка, бува, щось не помітить, її вірні друзі завжди готові допомогти: уважний дятел Дзьобик і симпатичний кактус Тобі. Неперевершена команда друзів, що охороняє порядок в місті.
Неймовірні і різноманітні випробування проходять шериф зі своєю вірною командою. Однак підтримка і спільна, чітка робота завжди допомагають досягти оптимального результату. Ніщо не страшно нашим друзям, особливо коли вони співають веселі пісні. Завжди позитивні та радісні вони подолають будь-які перешкоди та негаразди. Прекрасний приклад для наслідування, адже дружба, підтримка, допомога і гарний настрій - все, що потрібно для щасливого безтурботного життя.
Друзі ніколи не залишать в біді та допоможуть подолати всі перешкоди, але і Ви повинні завжди допомагати їм.
У набір Чудова п'ятірка входять: Келлі, Дзьобик, Тобі, Лучик і Принцилла - найкращі друзі! Разом з ними ви станете справжніми захисниками міста!Рекомендовано для дітей у віці старше 3 років.

Розмір в упаковці: 29, 5х10х15, 5 см

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані