Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action 2 л (5900627007718) - AT162530 - купити Засоби для видалення плям в Києві й Україні, доступні ціни на Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action 2 л (5900627007718) - AT162530 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action 2 л (5900627007718)

Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action 2 л (5900627007718) - AT162530

Код товару: AT162530
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип інший, Призначення відбілювання та видалення плям, Білизна для кольорового, Об'єм/Вага 2 л, Прання універсальне, Особливості Берегти від дітей. Небезпечна при попаданні в очі і ковтанні. Не використовувати разом з хлорвмісними засобами. Ретельно мити руки після використання. При попаданні в очі негайно промити великою кількістю води і звернутися до лікаря. При випадковому проко,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип другой
Призначення отбеливания и удаления пятен
Белье для цветного
Объем/Вес 2 л
Стирка универсальная
Особливості Беречь от детей. Опасно при попадании в глаза и проглатывании. Не использовать вместе с хлорсодержащими средствами. Тщательно мы
Способ применения Стирка: Добавьте к Вашему стиральному порошку 100 мл. Замачивание: Растворите 100 мл Ваниш в 4 л воды при температуре 40 °C
Состав от 5% до 15%: отбеливатель на основе кислорода, неионогенные и анионные ПАР, ароматизатор, гексил циннамаль
Упаковка пластиковая емкость
Срок годности 24 мес.
Страна-производитель Польша
Виробник Reckitt Benckiser, Vanish
Опис

Придбати Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action 2 л (5900627007718) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Reckitt Benckiser – міжнародна компанія, лідер у виробництві товарів для здоров'я і особистої гігієни. Завдяки своїй інноваційності, компанія займає перші місця в більшості швидкозростаючих категорій, в яких представлена. У портфоліо компанії зараз 19 глобальних брендів, таких як Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Mucinex, Durex, Scholl, Lysol, Dettol, Clearasil, Veet, Harpic, Bang, Mortein, Finish, Vanish, Woolite, Calgon, Airwick і French's.

Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action 2 л (5900627007718) - це рідкий плямовивідник для делікатних тканин (вовни та шовку).

Безпечний для білих і кольорових тканин. Ефективний в холодній і гарячій воді. Уникати висихання Vanish на тканині. Завжди дотримуйтесь рекомендацій виробників з прання виробу. Для кольорових тканин рекомендується заздалегідь перевірити стійкість фарбування на непомітній ділянці.

Не використовувати, якщо рекомендована суха чистка. Для кращого результату може знадобиться повторення процедури. Уникати попадання на металеві гудзики і пряжки. Не залишайте заздалегідь оброблені або замочені речі під прямим сонячним промінням або поблизу джерел тепла.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані