Розвиваюча іграшка POLESIE Домик для зверей (9166) - AT162747 - купити Розвиваючі іграшки в Києві й Україні, доступні ціни на Розвиваюча іграшка POLESIE Домик для зверей (9166) - AT162747 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Розвиваюча іграшка POLESIE Домик для зверей (9166)

Розвиваюча іграшка POLESIE Домик для зверей (9166) - AT162747

Код товару: AT162747
В наявності
101 грн
Короткий опис:
Вікова група від 1 року, Тип будиночок, Категорія розвитку логічне мислення, колірне сприйняття, Матеріал пластик, Розмір 280 х 155 х 185 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал пластик
Категория развития цветовое восприятие, логическое мышление
Розмір 280 х 155 х 185 мм
Возрастная группа от 1 года
Тип домик
Виробник POLESIE
Опис

Придбати Розвиваюча іграшка POLESIE Домик для зверей (9166) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Розвиваюча іграшка Полісся Будиночок для звірів (9166)

Можливо, прийшов час купити своїй дитині яку-небудь нову іграшку? Звичайно ж, іграшка повинна не тільки розважати малюка або дитину, а й трохи 'відкривати' для них світ, вчити чому-небудь новому! 'Будиночок для звірів' допоможе вашим дітям вивчити кілька видів тварин, а також розвине дрібну моторику рук! Ця мініатюрна ферма з маленькими ключами - по одному для дверей кожного з вольєрів! Ваша дитина - повноправний господар тут.

Будиночок для звірів від білоруської компанії ПОЛІССЯ - це багатофункціональна розвиваюча дитяча іграшка-сортер, що включає в себе три види різноманітних захоплюючих завдань для малюків.
Багато малюків дуже люблять відкривати все - саме для таких допитливих карапузів іграшка Будиночок для звірів.
Будиночок містить троє дверцят, в комплекті є 6 звіряток. Малюкові потрібно буде знайти будиночок для кожної тварини і помістити їх у правильні отвори. Ще цікаво, що у кожних дверцят є ключики, що підходить тільки до однієї пари дверцят, а у фігурок є липучки із зображеними тваринами. Проштовхнувши фігурку тварини малюкові потрібно підібрати ключик до дверцят і випустити звіряток.

 , Навчитися підбирати ключики і відкривати заповітні дверцята будиночка - дуже захоплююче і корисне заняття для діток у віці від 1 рочку.

У будиночка є зручна ручка для перенесення.
Будиночок для звірів розрахований на розвиток та забезпечення веселого проведення часу дітей.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані