Ігровий набір Wing Crown Домашние животные (D33702) - AT162748 - купити Ігрові набори в Києві й Україні, доступні ціни на Ігровий набір Wing Crown Домашние животные (D33702) - AT162748 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ігровий набір Wing Crown Домашние животные (D33702)

Ігровий набір Wing Crown Домашние животные (D33702) - AT162748

Код товару: AT162748
Немає в наявності
Короткий опис:
Стать для хлопчиків і дівчаток, Матеріал пластизоль, Серія Домашні тварини, Вікова група від 3 років,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для девочек и мальчиков
Серія домашние животные
Возрастная группа от 3 лет
Матеріал пластизоль
Виробник Wing Crown
Опис

Придбати Ігровий набір Wing Crown Домашние животные (D33702) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігровий набір Wing Crown Домашні тварини (D33702)

Серія ігрових наборів «Пізнай світ», розроблена компанією Wing Crown, створена для того, щоб під час захоплюючих ігор познайомити маленьку дитину з представниками тваринного світу. У кожному з наборів серії малюк знайде декілька фігурок тварин, виготовлених з пластизолю. «Домашні тварини» - це набір фігурок у відерці, який включає в себе 12 різновидів домашніх тварин, а також два декоративних деревця з детально відпрацьованим листям. Дві фігурки тварин - свинка і корова, зроблені великими, інші тварини мають менші розміри. Набір можна зберігати і переносити в прозорому відерці, яке не займе багато місця в будь-якій сумці або рюкзаку. Всі тварини забарвлені в природні кольори, що також допоможе дитині швидше запам'ятати їх назви та характерні зовнішні відмінності.

Мініатюрні фігурки тварин виготовлені з пластизолю. Цей синтетичний матеріал володіє прекрасними характеристиками і об'єднує в собі міцність пластику і еластичність гуми. Він повністю безпечний для здоров'я і застосовується в харчовій промисловості для виготовлення упаковок. Фарби, якими пофарбовані звірятка, не містять токсинів і шкідливих для здоров'я компонентів.


Розміри: 7 см Вік: 3+ Матеріал: пластизоль Виробник: Wing Crown (Китай) Зроблено: Китай Комплектація: 12 фігурок тварин, елементи пейзажу, огорожа.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані