Молочко Chicco Natural Sensation очищающее 300 мл (07457.10) - AT162839 - купити Косметика для малюка і мами в Києві й Україні, доступні ціни на Молочко Chicco Natural Sensation очищающее 300 мл (07457.10) - AT162839 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Молочко Chicco Natural Sensation очищающее 300 мл (07457.10)

Молочко Chicco Natural Sensation очищающее 300 мл (07457.10) - AT162839

Код товару: AT162839
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об`єм 300 мл, Особливості не містить парабенів, Вікова група 0+, Спосіб застосування наносити безпосередньо на шкіру дитини за допомогою ватного тампона, Країна-виробник Італія,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 300 мл
Особливості не содержит парабенов
Способ применения наносить непосредственно на кожу ребенка с помощью ватного тампона
Страна-производитель Италия
Возрастная группа от рождения
Виробник Chicco
Опис

Придбати Молочко Chicco Natural Sensation очищающее 300 мл (07457.10) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Молочко Chicco Natural Sensation очищає 300 мл (07457.10)
Натхненням при створенні нової лінії косметики Natural Sensation послужила природний захист, яку дитина отримує в животі у мами. Всі продукти лінії містять тільки ті компоненти, які необхідні для очищення, захисту та харчування дитячої шкіри з перших днів життя.

Очищаюче молочко "Natural Sensation" делікатно очищає і зволожує ніжну дитячу шкіру. Немає необхідності змивання після застосування - просто нанесіть молочко на шкіру за допомогою бавовняного диска. Використовується для очищення будь-якої ділянки тіла.

Покращує вологість шкіри після першого застосування. Зміцнює захисний бар'єр шкіри, не змінюючи pH баланс. Робить шкіру м'якою, шовковистою і приємно пахне. Зручно для швидкого очищення шкіри. Основні діючі компоненти: екстракт бавовни - заспокійливий і зволожуючу дію. Вітамін E - заспокоює і захищає шкіру.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані