Гірлянда Luca Lighting Снежинка 2,9 м (8712799936669) - AT162922 - купити Гірлянди в Києві й Україні, доступні ціни на Гірлянда Luca Lighting Снежинка 2,9 м (8712799936669) - AT162922 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Гірлянда Luca Lighting Снежинка 2,9 м (8712799936669)

Гірлянда Luca Lighting Снежинка 2,9 м (8712799936669) - AT162922

Код товару: AT162922
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип з підсвічуванням (електрична), Вид нитка, Тип лампи світлодіодна (LED), Застосування для приміщення, Форма типс сніжинки, Довжина 2.9 м,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой (электрическая)
Вид нить
Тип лампы LED
Применение для помещения
Форма типс снежинки
Довжина 2.9 м
Живлення от блока питания
Количество лампочек 30
Виробник Luca Lighting
Опис

Придбати Гірлянда Luca Lighting Снежинка 2,9 м (8712799936669) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Гірлянда торгової марки Luca Lighting призначена для святкового та новорічного декорування. Відрізняється підвищеною яскравістю світіння, надійністю і довговічністю.

Ялинкові гірлянди завжди додають особливої чарівності святкуванням Нового Року, створюють приємну атмосферу в домі та урочистий настрій.
Ми пропонуємо Вам придбати світлодіодні гірлянди з насадками у вигляді кульок і сніжинок. Ялинкова гірлянда – нитка голландського бренду Luka Lightningрізної довжини - від 6 до 14 метрів, складається з світлодіодних міні-лампочок. Кількість лампочок у різних моделях світлодіодних лід гірлянд варіюється: від 250 до 550 міні-лампочок.
Незаперечною перевагою новорічних гірлянд голландської торгової марки Luka Lightning є висока якість продукції.
Для створення приємної атмосфери свята купуйте новорічні гірлянди кульки з яскравими лампочками на батарейках.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані