Батарея універсальна Gelius Pro Ultra Edge 5000mAh 2.1A Black (62470) - AT162975 - купити Акумулятори зовнішні в Києві й Україні, доступні ціни на Батарея універсальна Gelius Pro Ultra Edge 5000mAh 2.1A Black (62470) - AT162975 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Батарея універсальна Gelius Pro Ultra Edge 5000mAh 2.1A Black (62470)
Батарея універсальна Gelius Pro Ultra Edge 5000mAh 2.1A Black (62470)
Батарея універсальна Gelius Pro Ultra Edge 5000mAh 2.1A Black (62470)
Батарея універсальна Gelius Pro Ultra Edge 5000mAh 2.1A Black (62470)

Батарея універсальна Gelius Pro Ultra Edge 5000mAh 2.1A Black (62470) - AT162975

Код товару: AT162975
Немає в наявності
Короткий опис:
Ємність 5000 mAh, Призначення для телефона, для смарт-годинників, для плеєра, для планшета, Джерело заряду вбудованої батареї USB, Колір black, Вихідний струм 2.1 A, Захист багаторівнева система захисту,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gelius
Ємність 5000 mAh
Призначення для телефона, для смарт-часов, для плеера, для планшета
Источник заряда встроенной батареи USB
Колір Чорний
Вихідний струм 2.1 A
Захист багаторівнева система захисту
Матеріал корпусу для металла
Опис

Придбати Батарея універсальна Gelius Pro Ultra Edge 5000mAh 2.1A Black (62470) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зовнішній акумулятор Gelius Pro Ultra Edge - відмінний супутник людей, що ведуть сучасний спосіб життя.
З його допомогою можна заряджати більшість цифрових пристроїв.
Gelius Pro Ultra Edge має ємність акумулятора в 5000 mAh і оснащений роз'ємом USB з силою струму 2,1 А, що дозволяє швидко зарядити телефон.
Також ця модель відрізняється високим ступенем ємності на одиницю ваги й спеціальною системою для захисту від стрибків напруги або короткого замикання.

Виробник відомий різноманітністю лінійок продукції гідної якості, при цьому з гнучкою ціновою політикою, творчим підходом до розроблення нових продуктів.
Зовнішній акумулятор Gelius Pro Ultra Edge практичний, має стильний дизайн, відмінні експлуатаційних характеристики і є універсальним.
Портативна батарея має підвищену надійність і гарантує надійну зарядку будь-яких цифрових і електронних пристроїв через USB порт.
Gelius Pro Ultra Edge відрізняється високим ступенем ємності на одиницю ваги, компактністю, зручністю, спеціальними системами захисту від стрибків напруги або короткого замикання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані