Іграшка для піску Hape Котячі лапки (жовтогарячі) (E4014) - AT163013 - купити Ігрові набори в Києві й Україні, доступні ціни на Іграшка для піску Hape Котячі лапки (жовтогарячі) (E4014) - AT163013 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Іграшка для піску Hape Котячі лапки (жовтогарячі) (E4014)

Іграшка для піску Hape Котячі лапки (жовтогарячі) (E4014) - AT163013

Код товару: AT163013
Немає в наявності
Короткий опис:
Вид лапки, Вікова група від 2 років, Матеріал пластик, Колір помаранчевий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа с 2 лет
Матеріал пластик
Вид лапки
Колір помаранчевий
Виробник Hape
Опис

Придбати Іграшка для піску Hape Котячі лапки (жовтогарячі) (E4014) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Іграшка для піску Hape Котячі лапки (помаранчеві) (E4014)

Котячі лапки роблять прогулянку по піску набагато веселіше. Слідкуйте під час ходьби як після кроку залишаються сліди у вигляді лапок. Порадуйте свого малюка іграшкою, яку можна брати з собою на пляж або в пісочницю. Фізичні навички: підвищує координацію, рівновагу і фізичну силу. Рекомендовано для дітей від 2-х до 5-ти років.

Ви не вірите, що дерев'яні іграшки можуть не поступатися своїм прототипам з пластика? Hape іграшки тому приклад! Саме компанія Hape, керуючись своїм слоганом 'Майбутнє належить дітям' відтворила абсолютно безпечні але в той же час притягують увагу іграшки. Як і багато інших, Hape іграшки створені для допомоги дитині у вивченні навколишнього його світу і розвитку власної моторики, орієнтуванні в просторі і логічного мислення. Дизайнерські рішення, колірна гамма і матеріал з яких виготовляються іграшки не залишать вас байдужими!

Hape - іграшки - безпека на висоті. Побачивши іграшку компанії Hape, навіть найвибагливіші і прискіпливі батьки не залишаться байдужими. Адже для батьків головне безпеку і здоров'я власного чада. Іграшки виготовляються виключно з високоякісної деревини і відповідають міжнародним стандартам і нормам. Саме екологія головний акцент, який творці проповідують своєю продукцією. Адже екологія для планети, як для нас діти - наше майбутнє! Та й зламати таку іграшку не так то просто. Компанія поєднала якість, цінову політику і надійність в одній іграшці. Саме тому Hape дерев'яні іграшки завоювали таку популярність і визнання як у дітей, так і у батьків.

Асортимент і багатогранність які Hape іграшки готові вам подарувати. Компанія не обмежується на виготовленні конкретної продукції, а намагається задовольнити максимальну кількість запитів малюка з урахуванням зростання його потреб та інтересів. Цим і викликано величезну кількість продукції компанії Hape, а саме: кубики, конструктори, музичні інструменти, магнітні дошки, ігрові набори, пазли, машинки і багато іншого. Сміливо можна сказати, що продукції компанії сподобається і припаде до душі кожному малюку, будь він музикантом, архітектором або археологом в душі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані