Пазл Djeco Шахеризада (DJ07233) - AT163558 - купити Пазли в Києві й Україні, доступні ціни на Пазл Djeco Шахеризада (DJ07233) - AT163558 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пазл Djeco Шахеризада (DJ07233)

Пазл Djeco Шахеризада (DJ07233) - AT163558

Код товару: AT163558
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип Картонний пазл, Кількість елементів 36, Тематика казкові персонажі, Вік з 4 років, Стать для дівчаток, Матеріал картон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Количество элементов 36
Тематика сказочные персонажи
Возраст с 4 лет
Пол для девочек
Матеріал картон
Тип Картонный пазл
Виробник Djeco
Опис

Придбати Пазл Djeco Шахеризада (DJ07233) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пазл DJECO Шахеризада (DJ07233) - чудова настільна гра, виконана в східному стилі. Навчить Вашого малюка логічно мислити, дитина зможе розвинути моторику рук, уяву, посидючість, адже пазли це та ж гра, яка вчить сприймати зв'язок між частиною і цілим. Пазл складається з невеликої кількості деталей, а саме головне, що вони дуже великі і щільні, зібравши їх, малюк побачить дуже яскраву і барвисту ілюстрацію до казки про Шахеризаду.

Розмір таких деталей можна порівняти з долонею дорослої людини. Всі деталі пазлів розміщені в компактній коробці, яка зроблена у формі самої Шахерізади (зручна для зберігання). Пазли DJECO відрізняються своєю оригінальністю і барвистістю, подивившись на них, можна подумати, що малюнки малювали діти. Малюкові не потрібно докладати великих зусиль, щоб зібрати картину, бо як пазли дуже легко з'єднуються між собою.

Переваги набору Пазл 36 Шахеризада (DJ07233 DJECO):
Цей чудовий набір підходить діткам у віці від 4 - х років,
Завдяки тому, що деталі дуже великі і міцні, то така гра буде під силу навіть дітям молодше чотирьох років;
Можна використовувати як для гри, так і вивчати картинки окремо;

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані