Набір для творчості Masterpieces Сундук сокровищ (21412) - AT163564 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості Masterpieces Сундук сокровищ (21412) - AT163564 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Набір для творчості Masterpieces Сундук сокровищ (21412)

Набір для творчості Masterpieces Сундук сокровищ (21412) - AT163564

Код товару: AT163564
В наявності
193 грн
Короткий опис:
Тип розпис по дереву, розмальовка фігурок, декорування, Вік від 3 років, Стать для хлопчиків і дівчат, Матеріал фарба, папір, дерево, Розмір 26 х 23 х 8 см, Комплектація Дерев'яний сундучок, Замок з ключами, Кисті – 2 шт, Фарби – 6 шт, Наклейки, трафарет, аксесуари для декорування,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков и девочек
Матеріал краска, дерево, бумага
Возраст от 3 лет
Розмір 26 х 23 х 8 см
Комплектація Деревянный сундучок, Замок с ключами, Кисти – 2 шт, Краски – 6 шт, Наклейки, трафарет, аксессуары для декорирования
Тип роспись по дереву, раскраска фигурок, декорирование
Виробник Masterpieces
Опис

Придбати Набір для творчості Masterpieces Сундук сокровищ (21412) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігрові набори для творчості Masterpieces розвивають в дітях творчі здібності, фантазію, моторику, увагу і посидючість.

Іграшковий набір складається з дерев'яної іграшки, вже зібраної і готової до розфарбовування, кистей і фарб, наклейок і трафаретів, а також інших аксесуарів. Мета - придумати, розмалювати і прикрасити іграшку, тим самим створити свій власний унікальний дизайн.

А щоб не було страху зіпсувати іграшку, на допомогу приходить інновація, придумана компанією Masterpieces! Скачайте безкоштовний додаток Works of ahhh для Android і Apple. воно допоможе потренуватися перед розфарбовуванням іграшки. У додатку є все необхідне: картинка дерев'яної іграшки та інший вміст коробки - фарби, пензлі, наклейки, трафарети, стрази і т.д.

Всі ігрові набори виконані з екологічно чистих нетоксичних матеріалів, а тому вони абсолютно безпечні для дітей.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані