Таблетки для посудомийних машин Somat Все в 1 52 шт (9000101019391) - AT163714 - купити Таблетки для посудомийних машин в Києві й Україні, доступні ціни на Таблетки для посудомийних машин Somat Все в 1 52 шт (9000101019391) - AT163714 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Таблетки для посудомийних машин Somat Все в 1 52 шт (9000101019391)

Таблетки для посудомийних машин Somat Все в 1 52 шт (9000101019391) - AT163714

Код товару: AT163714
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип інший, Застосування для машинного миття, Призначення для всіх видів посуду, Об'єм/Вага 52 шт, Особливості Зберігати в недоступному для дітей місці. При попаданні в очі – промити акуратно водою протягом декількох хвилин., Спосіб застосування Розірвіть упаковку по стрілках, помістіть безпосередньо в дозатор. Використовувати 1 таблетку для одного циклу миття.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип другой
Применение для машинной мойки
Призначення для всех видов посуды
Объем/Вес 52 шт
Особливості Хранить в недоступном для детей месте. При попадании в глаза – промыть аккуратно водой на протяжении нескольких минут.
Способ применения Разорвите упаковку по стрелкам, поместите непосредственно в дозатор. Использовать 1 таблетку для одного цикла мытья.
Состав >30% фосфаты, 5-15% кислородсодержащий отбеливатель, поликарбоксилаты, сода, сульфат, <5% неионогенные ПАВ, фосфонаты, энзимы, п
Упаковка картонная
Срок годности 24 мес.
Страна-производитель Германия
Виробник Henkel, Somat
Опис

Придбати Таблетки для посудомийних машин Somat Все в 1 52 шт (9000101019391) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Таблетки для посудомийних машин Somat Все в 1

 52 шт (9000101019391)

забезпечують бездоганну чистоту і блиск. Потужна високоактивна формула для бездоганної чистоти і діамантового блиску. Потужний багатофункціональний підсилювач Power Booster видаляє засохлі залишки їжі.

Особливості дії Somat All in 1:
- Очищувач для інтенсивного очищення.
- Ополіскувач – для сяючого блиску.
- Сіль – для запобігання вапняного нальоту на посуді і келихах.
- Видалення плям від чаю – видаляє забруднення від чаю
- Захист машини – захищає від утворення вапняного нальоту
- Ефект замочування – ефект попередньої обробки
- Підсилювач Power Booster – допомагає видалити засохлі залишки їжі.

Спосіб застосування: розірвіть упаковку по стрілках, помістіть безпосередньо в дозатор. Використовувати 1 таблетку для одного циклу миття.

Зберігати при температурі від +5 °C до +40 °C. Після закінчення терміну придатності утилізувати як побутові відходи.
Термін придатності: 2 роки з дати виробництва (дивіться на упаковці).

Викликає серйозне роздратування очей. Містить протеази. Може викликати алергічні реакції. Зберігати в недоступному для дітей місці. При попаданні в очі – промити акуратно водою протягом декількох хвилин. Якщо подразнення очей не проходить, зверніться за медичною консультацією і при собі майте упаковку або етикетку.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані