Табурет ПРИМТЕКС ПЛЮС Zeppo Black S-61 - AT163762 - купити Кемпінгові меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Табурет ПРИМТЕКС ПЛЮС Zeppo Black S-61 - AT163762 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на принтер печати пластиковых, предлагаем вам сделать выбор пленка ламинатора и заказать с доставкой в Славянске.
  • Рекомендуем купить аксессуары телефона в нашем магазине, а также лобзики электрические с доставкой по Херсону.
  • Предлагаем вам товар пластик, купить с доставкой в Тернополь, рекомендуем вам видеокарта, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить швейная, обратите внимание на виртуальной реальности, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с trash, либо метеостанции, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Табурет ПРИМТЕКС ПЛЮС Zeppo Black S-61

Табурет ПРИМТЕКС ПЛЮС Zeppo Black S-61 - AT163762

Код товару: AT163762
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал каркаса метал, Матеріал оббивки штучна шкіра, Форма сидіння кругла, Максимальне навантаження, кг 90, Сидіння м'яке, Розмір сидіння, см 34,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал каркаса для металла
Форма сиденья круглая
Сиденье мягкое
Размер сиденья, см 34
Ширина, см 40
Глубина, см 40
Колір Коричневий
Материал обивки искусственная кожа
Опис

Придбати Табурет ПРИМТЕКС ПЛЮС Zeppo Black S-61 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Табурет ПРИМТЕКС ПЛЮС Zeppo Black S-61 - відмінний табурет для вашої кухні, він буде затишно виглядати в будь-якому інтер'єрі. Каркас виконаний з металу, що забезпечує високі характеристики, і це також істотно продовжує термін його експлуатації. Табурет має м'яке сидіння, металевий каркас, пластикові заглушки.

Українське підприємство Примтекс Плюс спеціалізується на виробництві і реалізації такої продукції, як офісні меблі. Для виготовлення і випуску крісел і стільців під власним торговим знаком компанія застосовує виключно сертифіковані комплектуючі від перевірених зарубіжних і вітчизняних постачальників.

Офісні меблі ПРИМТЕКС ПЛЮС оснащується високоякісними ергономічними механізмами регулювання кута нахилу і висоти, підлокітниками з матеріалів першокласної якості, тому вона характеризується високою комфортністю. Різноманітність моделей, матеріалів, комплектуючих і колірної гами в асортиментній лінійці меблів від даного українського виробника, дозволяє споживачам вибрати продукт для будь-якого офісу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані