Пляшечка для годування Chicco Well-Being Angled 250 мл, латексна соска 0+ міс блак (20620.20) - AT163905 - купити Пляшечки для годування та аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Пляшечка для годування Chicco Well-Being Angled 250 мл, латексна соска 0+ міс блак (20620.20) - AT163905 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пляшечка для годування Chicco Well-Being Angled 250 мл, латексна соска 0+ міс блак (20620.20)

Пляшечка для годування Chicco Well-Being Angled 250 мл, латексна соска 0+ міс блак (20620.20) - AT163905

Код товару: AT163905
Немає в наявності
Короткий опис:
Вік дитини з народження, Об'єм ємності 250 мл, Потік повільний, Колір синій, Кількість в наборі 1 шт., Матеріал пластик, латекс,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Chicco
Матеріал пластик, латекс
Особливості антиколиковая соска
Колір синий
Возраст ребенка от рождения
Объем ёмкости 250 мл
Поток медленный
Количество в наборе 1
Комплектація соска, бутылочка
Опис

Придбати Пляшечка для годування Chicco Well-Being Angled 250 мл, латексна соска 0+ міс блак (20620.20) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Країна Chicco – придумана і існує для того, щоб і мамі і її малюкові створити приємне і радісне життя, полегшити і вирішити всі проблеми.
Все створено на основі досвіду любові, відповідальності, запобігливості, бажання дати дитині можливість отримати якомога більше світлих і радісних вражень від його першої зустрічі зі світом і як можна менше дискомфорту, нерозуміння, сплесків його обурення - допомогти йому рости, як можна в кращому, ласкавому і дбайливішому світі.
Цього вдається досягти завдяки глибокому вивченню всіх питань, пов'язаних з материнством і дитинством, завдяки власному розвинутому виробництву, науково-дослідним центрам, власним лабораторіям і величезному досвіду фірми.

Пляшечка для годування Chicco Well-Being Angled 250 мл, латексна соска 0+ міс (20620.20) - вигнута пластикова пляшечка Chicco Well-Being створена спеціально для новонароджених.
Нахил пляшечки під кутом 30° дозволяє тримати її в комфортному положенні для дитини і батьків протягом тривалого часу.
Соска для пляшечки завжди залишається наповненою, що зменшує вірогідність виникнення колік, гикавки і відрижки у дитини.

Особливості:
- Два антиколіковых клапана, на соску і в знімному дні пляшки, забезпечують надходження повітря в пляшку, запобігають коліки і відрижки, позбавляють дитину від додаткових зусиль під час годування.
- Знімне дно сприяє більш якісному та зручному миттю пляшечки.
- Змінна фізіологічна соска імітує процес натурального годування, що полегшує перехід від грудей до пляшечки і назад.
- Пластикові пляшки не містить BPA (бісфенол А).
- Соска пляшечки виконана з латексу — міцного еластичного і натурального матеріалу.
- Пляшечка виготовлена в Італії.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані