Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Фура Авторалли (CT10-108-7/2) - AT164180 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Фура Авторалли (CT10-108-7/2) - AT164180 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Фура Авторалли (CT10-108-7/2)

Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Фура Авторалли (CT10-108-7/2) - AT164180

Код товару: AT164180
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група від 5 років, Масштаб 1:43, Колір чорний, червоний, помаранчевий, білий, Матеріал пластик+метал,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 5 лет
Матеріал пластик+металл
Колір черный, оранжевый, красный, белый
Масштаб 1:43
Виробник TECHNOPARK
Опис

Придбати Спецтехніка TECHNOPARK Камаз Фура Авторалли (CT10-108-7/2) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Реалістична металева копія фури — прекрасна знахідка для будь-якого хлопчиська, який захоплюється технікою і перевезенням своїх іграшкових "вантажів". Машина

Фура Авторалі оснащена інерційним механізмом, що дозволяє їй рухатися своїм ходом», відкриваються дверцятами кабіни і контейнера. Сам контейнер можна від'єднувати. Також модель оснащена світловими і звуковими ефектами. Крім ігрової, іграшка має колекційну цінність.
Батарейки: 3 х LR41(1,5 В) (входять в комплект). Рекомендовано для дітей у віці старше 3 років.

Сюжетно-рольова гра для хлопчика була б неможлива без найпопулярнішою хлоп'ячої іграшки – машинки. Іграшки-машинки ТЕХНОПАРК допоможуть Вашому непосиді з легкістю перевтілитися у військового, співробітника пожежної служби, міліціонера, лікаря, дорожнього рятувальника, а також багато інші ролі відкриються перед кожним хлопчиком. Гра з машинками ТЕХНОПАРК посприяє дитині у виборі майбутньої професії, адже саме в такому юному віці формується дитяча мрія, яка будується на уявленнях про те чи іншому виді діяльності.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані