Плойка Rotex RHC460-C - AT164414 - купити Плойки та випрямлячі в Києві й Україні, доступні ціни на Плойка Rotex RHC460-C - AT164414 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Плойка Rotex RHC460-C
Плойка Rotex RHC460-C

Плойка Rotex RHC460-C - AT164414

Код товару: AT164414
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діаметр 32 мм, Потужність 35 Вт, Колір чорний, фиолетовий, Тип управління механічне, Індикація нагріву LED, Кількість температурних режимів 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диаметр 32 мм
Потужність 35 Вт
Колір черный, фиолетовый
Тип управления механічна
Индикация нагрева LED
Время нагрева 30 сек
Материал покрытия керамічне
Особливості защита от перегрева, вращение шнура на 360°
Длина шнура 180 см
Вага 480 г
Живлення провідне
Виробник Rotex
Опис

Придбати Плойка Rotex RHC460-C Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Плойка Rotex RHC460-C
Коли душа бажає змін і свята, а Ви - чарівна дівчина, то перше, що спадає на думку - зробити нову стрижку або укладку. У цій справі без плойки ніяк не обійтися! Прилад для укладання волосся Rotex RHC460-C стане відмінним помічником всім дівчатам, які люблять міняти образ. Цей чудовий інструмент стане корисний для створення об'ємних кучерів або гладких локонів. Ідеальний для створення стильних гладких зачісок або романтичних недбалих завитків. Купивши плойку Rotex RHC460-C, ви купуєте справжню якість і яскраві образи на кожен день!

Плойка Rotex RHC460-C має діаметр 32 мм і безпечне керамічне покриття, яке рівномірно прогрівається, не травмує і не сушить волосся. Індикатор нагріву подасть сигнал про готовність інструменту до роботи, а невелика підставка служить для безпеки приладу під час нагрівання і охолодження плойки. Холодний наконечник захищає пальці від опіку під час користування плойкою. Rotex RHC460-C допоможе без зайвих зусиль зробити ваш образ привабливіше і жіночний з кожним пасмом!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані