М'яка іграшка ORANGE Мишка Choco сидячий 20 см (C004/20) - AT164422 - купити М'які іграшки в Києві й Україні, доступні ціни на М'яка іграшка ORANGE Мишка Choco сидячий 20 см (C004/20) - AT164422 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

М'яка іграшка ORANGE Мишка Choco сидячий 20 см (C004/20)

М'яка іграшка ORANGE Мишка Choco сидячий 20 см (C004/20) - AT164422

Код товару: AT164422
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип ведмідь, Вік від 3 років, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Матеріал виготовлення гіпоалергенний матеріал, Розмір 20 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст от 3 лет
Пол для мальчиков, для девочек
Розмір 20
Материал изготовления гипоаллергенный материал
Тип медведь
Виробник Orange
Опис

Придбати М'яка іграшка ORANGE Мишка Choco сидячий 20 см (C004/20) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ведмедик Orange Choco — це забавний і милий персонаж. Він стане улюбленцем дитини або приємним подарунком коханій людині.
М'які іграшки від ORANGE — це унікальні образи, неповторні характери! А найголовніше — іграшка зроблена з любов'ю.

Познайомтеся – це Choco! Ви думаєте, він просто ведмідь? - Помиляєтесь! Це самий модний, стильний і елегантний ведмідь на світі!
А ще у нього є просто таки чарівна подружка — ведмедиця Milk! Там де з'являється ця парочка — завжди свято!

  • Відповідає стандартам безпеки ЄС: не містить ПВХ та інших хлорорганічних сполук
  • Не використовуються шкідливі барвники
  • Містять волокно поліестеру
  • Можна прати вручну
Ведмедик Orange Choco - це красивий, милий ведмідь, який входить в особливу лімітовану колекцію. Представлений ведмедик стане найулюбленішою іграшкою не тільки для Вашого малюка, але і для всієї Вашої родини. Він глибокого шоколадного кольору, виготовлений з приємного на дотик матеріалу. Мишко прикрашений яскравим червоним бантом, який ідеально пасує його носику.

М'які іграшки від ORANGE — це унікальні образи, неповторні характери! А найголовніше — іграшка зроблена з любов'ю. М'яка іграшка наповнить світ вашого малюка приємними відчуттями і позитивними емоціями. Сприяє розвитку уяви і тактильної чутливості у дітей.

Ведмедики Тедді — це найбільш впізнаваний образ дитячої іграшки і справжній символ ніжності, любові та щастя. Його можна подарувати подрузі, мамі, коханій дружині або власним дітям, в будь-якому випадку ваш презент не залишиться без уваги. Він буде відмінно виглядати в різній обстановці і представить дарувальника з найкращого боку.

Чому Orange Choco став незамінним ведмедем?
  • Вони відрізняються ідеальною якістю і шикарно виглядають;
  • Всі маленькі і великі ведмедики надзвичайно милі і красиві;
  • Застосування сучасних матеріалів дозволяє випускати настільки няшних ведмедиків, що ваші малюки не захочуть їх залишати ні на хвилину;
  • Вироби гармонійно поєднують привабливий зовнішній вигляд, стильний дизайн і правильні форми;
  • Навіть через кілька років плюшеві ведмедики збережуть свій початковий вигляд.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані