Пляшечка для годування Philips AVENT Natural (SCF673/17) - AT164537 - купити Пляшечки для годування та аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Пляшечка для годування Philips AVENT Natural (SCF673/17) - AT164537 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пляшечка для годування Philips AVENT Natural (SCF673/17)

Пляшечка для годування Philips AVENT Natural (SCF673/17) - AT164537

Код товару: AT164537
Немає в наявності
Короткий опис:
Вік дитини з народження, Об'єм ємності 240 мл, Потік повільний, Колір прозорий, Кількість в наборі 1 шт., Матеріал скло, силікон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Матеріал стекло, силикон
Особливості антиколиковая соска
Колір прозрачный
Возраст ребенка от рождения
Объем ёмкости 240 мл
Поток медленный
Количество в наборе 1
Комплектація бутылочка
Опис

Придбати Пляшечка для годування Philips AVENT Natural (SCF673/17) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пляшечка для годування Philips AVENT Natural оснащена новою антиколіковою системою з інноваційним подвійним клапаном, яка знижує ймовірність кольок, так як повітря надходить в пляшечку, а не в животик малюка. А спеціальні "пелюстки" всередині соски роблять її більш м'якою та гнучкою, не дозволяючи соску зминатися, що створює додатковий комфорт для дитини під час годування. Завдяки широкій шийці пляшечку зручно мити і наповнювати, а невелика кількість деталей дозволяє швидко зібрати й розібрати пляшечку.

Пляшечка для годування Philips AVENT Natural (SCF673/17) об'ємом 240 мл допоможе зробити процес годування більш природним для малюка і для Вас. Завдяки широкій соску, повторює форму грудей, можна легко поєднувати грудне вигодовування і годування з пляшечки. Скляна пляшечка серії Natural витримує перепади температури, тому її можна безпечно зберігати в холодильнику, нагрівати і стерилізувати.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані