Пральний порошок Losk Колор 9 кг (9000100440585) - AT164658 - купити Пральні порошки в Києві й Україні, доступні ціни на Пральний порошок Losk Колор 9 кг (9000100440585) - AT164658 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральний порошок Losk Колор 9 кг (9000100440585)

Пральний порошок Losk Колор 9 кг (9000100440585) - AT164658

Код товару: AT164658
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм/Вага 9 кг, Тип безфосфатний, Прання автоматичне, Білизна для чорного, для кольорового, для білого, Призначення для прання, Особливості Підходить для всіх типів тканини, крім вовни та шовку,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Объем/Вес 9
Стирка авто
Тип бесфосфатный
Белье для черного, для цветного, для белого
Призначення для стирки
Особливості Подходит для всех типов ткани, кроме шерсти и шелка
Способ применения Поместите требуемую дозу порошка в стиральную машину, загрузите белье и включите стирку.
Состав 5-15% анионные ПАВ; <5% неионогенные ПАВ
Упаковка плотный полиэтиленовый пакет
Срок годности 36 мес.
Страна-производитель Польша
Виробник Henkel, Losk
Опис

Придбати Пральний порошок Losk Колор 9 кг (9000100440585) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральний порошок Лоск Колор 9 кг (9000100440585) - пральний порошок Losk Колор від компанії Henkel призначений для прання кольорових речей. Він відмінно видаляє забруднення і зберігає яскравість вашого одягу. Формула прального порошку для кольорової білизни Losk Колор з технологією «Детектор плям» "вміє" розрізняти тип забруднень і ефективно видаляти їх. Поєднання інгредієнтів дозволяє очищати буквально кожну ниточку тканини, надовго зберігаючи яскравість кольорових речей!

Завдяки 9 спеціально розробленим компонентів Losk Колор бездоганно справляється з найпоширенішими важкими забрудненнями, такими як плями від шоколаду, трави, яєць, чорнила, жиру, ягід і фруктів, вуличного бруду при температурі від 30 ° до 95 ° C. Порошок підходить для використання в пральних машинах будь-якого типу і ручного прання в воді будь-якої жорсткості. Дуже добре справляється з забрудненнями на одязі з бавовни, льону, синтетичних тканин і тканин зі змішаних волокон. Не підходить для прання речей з вовни і шовку. Використовуйте 150 гр порошку при середньому забрудненні білизни і завантаженні 4-5 кг (вода м'яка і середньої жорсткості).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані