Іграшка для піску Battat Пирамидка Морские камешки (BX1372Z) - AT164849 - купити Ігрові набори в Києві й Україні, доступні ціни на Іграшка для піску Battat Пирамидка Морские камешки (BX1372Z) - AT164849 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Іграшка для піску Battat Пирамидка Морские камешки (BX1372Z)

Іграшка для піску Battat Пирамидка Морские камешки (BX1372Z) - AT164849

Код товару: AT164849
В наявності
499 грн
Короткий опис:
Вид пірамідка, Вікова група від 7 місяців, Розмір 23 x 15 см, Колір чорний, червоний, фіолетовий, синій, зелений, блакитний, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 7 месяцев
Вид пирамидка
Розмір 23 x 15 см
Колір черный, фиолетовый, синий, красный, зеленый, голубой, белый
Виробник Battat
Опис

Придбати Іграшка для піску Battat Пирамидка Морские камешки (BX1372Z) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Торгова марка Battat (США), виробник розвиваючих іграшок для малюків, з'явилася на українському ринку зовсім недавно, але вже встигла завоювати величезний інтерес з боку покупців. Під цим брендом ось вже більше ста років випускаються товари для дітей різного віку. Розвиваючі іграшки Battat широко відомі й популярні в усьому світі завдяки їх унікальності. Відмінною рисою продукції Battat є колоритний дизайн в перуанському стилі з безліччю етнічних елементів. Навіть упакування Battat не таке, як в інших – оригінальне й дуже екологічне.

Іграшка для піску Battat Пірамідка Морські камінці (BX1372Z) стане відмінним подарунком малюкам. Красива пірамідка від торгової марки Battat унікальна і незвичайна. Кільця мають не тільки різний діаметр, але також різну форму і текстуру матеріалів. М'які і яскраві кольори запозичені у самої природи, а текстура пластику декількох кілець схожа на справжні камінчики. Кільця можна складати як завгодно. Верхня деталь — на різьбі, завдяки чому дитина, навчившись складати кільця освоїть ще одну нову дію і тип з'єднання деталей. Іграшка розвиває логіку, велику та дрібну моторику рук.

Малюки дуже люблять грати з піском і готові провести в пісочниці цілий день будуючи замки чи дороги. Така гра не лише розвиває у дитини координацію рухів і уваги, але і допомагає пізнавати навколишній світ.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані