Зарядний пристрій EnerGenie car 4xUSB 9.6 А (EG-4U-CAR-01) - AT164954 - купити Зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Зарядний пристрій EnerGenie car 4xUSB 9.6 А (EG-4U-CAR-01) - AT164954 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Зарядний пристрій EnerGenie car 4xUSB 9.6 А (EG-4U-CAR-01)
Зарядний пристрій EnerGenie car 4xUSB 9.6 А (EG-4U-CAR-01)
Зарядний пристрій EnerGenie car 4xUSB 9.6 А (EG-4U-CAR-01)
Зарядний пристрій EnerGenie car 4xUSB 9.6 А (EG-4U-CAR-01)

Зарядний пристрій EnerGenie car 4xUSB 9.6 А (EG-4U-CAR-01) - AT164954

Код товару: AT164954
В наявності
462 грн
Короткий опис:
Вихідний струм 9.6 А, Кількість USB портів 4xUSB, Вхідне підключення прикурювач автомобіля, Тип дротова зарядка, Тип вихідного підключення USB, Призначення для більшості пристроїв, що живляться постійним струмом,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вихідний струм 9.6 А
Тип проводная зарядка
Вхідне підключення прикурювач автомобіля
Кількість USB портів 4
Тип вихідного підключення USB
Сумісність універсальний
Призначення для більшості пристроїв, що живляться постійним струмом
Выходной ток ( по USB) 2-й USB x 2.4 А, 1-й USB x 2.4 А, 4-й USB х 2.4 А, 3-й USB х 2.4 А
Вхідна напруга 12-24 В
Виробник EnerGenie
Опис

Придбати Зарядний пристрій EnerGenie car 4xUSB 9.6 А (EG-4U-CAR-01) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зарядний пристрій EnerGenie car 4xUSB 9.6 А (EG-4U-CAR-01)

Особливості: заряджайте ваші пристрої в автомобілі, до 4-х штук одночасно. Чудово для пасажирів авто: для двох попереду і для двох пасажирів на задньому сидінні. Мікроконтролер для захисту від перевантаження і короткого замикання. Багатопортова зарядка: до 4 одночасно при струмі до 2.4 Ампера на кожен порт. Вбудований кабель 1.8 м.

Компанія Energenie - це підрозділ корпорації Gembird Europe. Воно було засноване в 1997 році групою справжніх професіоналів в сфері інформаційних технологій. Метою заснування Energenie було створення нового лідера в сфері виробництва і реалізації комп'ютерної периферії і аксесуарів. З самого початку, даний виробник спрямував свою діяльність на розробку власного інноваційного продукту. Першим з цих продуктів став мережевий фільтр «Silver shield». Цей пристрій мало підвищеною надійністю, крім того, привернуло увагу клієнтів стильним дизайном.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані