Пеленальна дошка Bertoni/Lorelli SOFT MAT 50*70 Pink (20029) - AT165154 - купити Пеленальні доски в Києві й Україні, доступні ціни на Пеленальна дошка Bertoni/Lorelli SOFT MAT 50*70 Pink (20029) - AT165154 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно купить духовые, обратите внимание на плита кухню, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с заправка 3d, либо фен промышленный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на ручной строительный, предлагаем вам сделать выбор дробилка шредер и заказать с доставкой в Александрии.
  • Предлагаем вам товар флеш носитель, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам чеков, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить метеостанцию дома в нашем магазине, а также крепление телевизора с доставкой по Кропивницкому.
Пеленальна дошка Bertoni/Lorelli SOFT MAT 50*70 Pink (20029)

Пеленальна дошка Bertoni/Lorelli SOFT MAT 50*70 Pink (20029) - AT165154

Код товару: AT165154
В наявності
195 грн
Короткий опис:
Розмір 50 х 70 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Розмір 50 х 70 см
Виробник Bertoni (Lorelli)
Опис

Придбати Пеленальна дошка Bertoni/Lorelli SOFT MAT 50*70 Pink (20029) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пеленальна дошка Bertoni / Lorelli SOFT MAT 50 * 70 Pink (20029)

Дитячий пеленатор Bertoni Soft Mat- створить комфортні умови для сповивання вашої дитини. Пеленатор м'який можна використовувати на комодах, які роблять його практичним і зручним для батьків. Покриття з ПВХ забезпечує його легку і швидку очистку. Він пропонується в ніжній кольоровій гамі з малюнками, що привертають увагу дітей.

Бічні сторони зі збільшеними бортиками для додаткового захисту. Усередині поролон, зовні миється. Основні переваги: ??покриття ПВХ забезпечує його легку і швидку очистку виконані в ніжній кольоровій гамі з принтами виконаний в прямокутній формі з двома захисними бортами з м'якою основою може використовуватися на будь-яких стійких поверхнях з достатніми розмірами (в тому числі і на бортах ліжечка).

Продукція болгарського бренду Bertoni / Lorelli відома в Європі з 1995 року. Сьогодні це підприємство є одним з найпотужніших і безперервно розвиваються компаній з виробництва і продажу товарів для дітей, які експортуються в 16 країн Європейського союзу. Цю торгову марку люблять, їй довіряють і з задоволенням використовують для своїх малюків батьки, які цінують комфорт і зручність.

Якість, перевірена часом. Компанія DIDIS LTD створила торговельну марку BERTONI, яка давно служить зразком якості, функціональності, практичності і високої функціональності. З 2013 року компанія зробила новий виток у своєму розвитку, створивши нову лінійку виробів, що отримала назву Lorelli. Застосування нових технологій, інноваційного підходу до створення величезного переліку продукції для використання дітьми дозволило батькам купувати товари, здатні максимально допомогти малюкам покращувати їх світосприйняття, привертати увагу до яскравих, оригінальним предметів, а також оточити їх максимальною турботою і увагою.

До переваг дитячих товарів, що випускаються під брендом Bertoni / Lorelli, відносяться: сучасний дизайн виробів; привабливий зовнішній вигляд; величезний вибір дитячих товарів; практичність; висока функціональність; безпеку; прийнятна ціна. У кожний свій виріб компанія Bertoni вкладає душу і любов до своїх крихітним клієнтам, створюючи дуже привабливі предмети для їх сприйняття, в різних кольорах: універсальні дитячі коляски, прогулянкові коляски, столики для годування, ходунки, манежі, шезлонги, ліжечка-трансформери, крісла- гойдалки та інші вироби для малюків.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані