Лазерний принтер XEROX Phaser 3052NI (Wi-Fi) (3052V_NI) - AT016533 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Лазерний принтер XEROX Phaser 3052NI (Wi-Fi) (3052V_NI) - AT016533 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Лазерний принтер XEROX Phaser 3052NI (Wi-Fi) (3052V_NI)

Лазерний принтер XEROX Phaser 3052NI (Wi-Fi) (3052V_NI) - AT016533

Код товару: AT016533
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку монохромний, Тип лазерний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, LAN, Максимальний формат друку А4, Місячний обсяг друку 30 000 стр, Час виходу першої сторінки 8.5 сек,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник XEROX
Максимальний формат друку А4
Час виходу першої сторінки 8.5 сек
Інтерфейси LAN, USB, Wi-Fi
Максимальна швидкість монохромного друку 26 арк/хв
Оперативная память 256 МБ
Місткість лотків для подачі 251 аркушів
Місткість вихідного лотка 150 аркушів
Щільність паперу 60-220 г/м²
Частота процесора 600 МГц
Ширина 335 мм
Висота 213 мм
Глибина 368 мм
Вага 7.4
Опис

Придбати Лазерний принтер XEROX Phaser 3052NI (Wi-Fi) (3052V_NI) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Лазерний принтер XEROX Phaser 3052NI (Wi-Fi) (3052V_NI)

Монохромний лазерний принтер Xerox Phaser 3052 з гарним дизайном і відмінними характеристиками! Він ідеальний для домашніх користувачів і малих робочих груп.

Висока продуктивність. Нове компактне пристрій відрізняється продуктивністю, безшумністю роботи і високою надійністю. За рахунок високої швидкості друку 26 стр / хв, швидкого виведення першої сторінки (від 8.5 секунд), потужному процесору (600 МГц) і збільшеному об'єму пам'яті (256 МБ), ви робите роботу швидше, приділяючи більше уваги основних обов'язків.

Зручність експлуатації. Обсяг лотків для паперу в 250 аркушів, дозволить вам рідше витрачати час на поповнення запасів паперу в пристрої. Модель також оснащена такими інтерфейсами, як Ethernet, Wi-Fi і USB, тому до них можуть легко підключатися як окремі користувачі, так і робоча група.

Друк без комп'ютера. Друк документів з портативних пристроїв Apple і Android, завдяки вбудованій підтримці технології Apple AirPrint і Xerox PrintBack, дозволить користувачам роздруковувати електронні листи або важливі документи безпосередньо з мобільного пристрою, а також відправляти документи на друк, де б вони не знаходилися. Сумісні картриджі: 106R02778, 106R02782, 101R00474.

Корпорація XEROX була утворена в Сполучених Штатах ще на початку двадцятого століття. Офіси XEROX розташовуються в двох штатах - Нью-Йорк і Коннектикут. Найбільшу популярність компанія отримала завдяки своїй копіювальної техніки. Технологія виробництва копіювальної техніки була запатентована в 1947 році. Багато моделей друкуючих пристроїв і копіювальної техніки були удостоєні престижних нагород. Для максимального комфорту користувачів XEROX надає для своєї техніки програмне забезпечення. Крім техніки, XEROX також виробляє папір і витратні матеріали.

Xerox Corporation - американська корпорація, один зі світових лідерів в області технологій друку і управління документами, піонер масового випуску копіювальних апаратів. Крім друкуючих пристроїв корпорація Xerox виробляє програмне забезпечення, папір та витратні матеріали. Ще однією зі сфер діяльності корпорації є консалтинг і управління виробництвом. Корпорація Xerox була заснована в місті Рочестер (штат Нью-Йорк) в США в 1906 році під назвою Haloid Company і спочатку займалася виробництвом фотопаперу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані