Автолампа PHILIPS H4 WhiteVision +60, 3700K, 2шт (12342WHVSM) - AT165415 - купити Автосвітло в Києві й Україні, доступні ціни на Автолампа PHILIPS H4 WhiteVision +60, 3700K, 2шт (12342WHVSM) - AT165415 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Автолампа PHILIPS H4 WhiteVision +60, 3700K, 2шт (12342WHVSM)
Автолампа PHILIPS H4 WhiteVision +60, 3700K, 2шт (12342WHVSM)

Автолампа PHILIPS H4 WhiteVision +60, 3700K, 2шт (12342WHVSM) - AT165415

Код товару: AT165415
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип - H4, Вид - галогенова, Цоколь - P43t, Призначення - ближнє світло, дальнє світло, Напруга - 12 В, Потужність - 60 Вт, Світловий потік - 1650 лм, Кольорова температура - 3700 K

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Вид галогеновая
Тип лампы H4
Призначення ближний свет, дальний свет
Цоколь P43t
Цветовая температура, К 3700
Световой поток, лм 1650
Заявленное время работы, ч 450
Количество ламп в упаковке 2
Штрихкод 8711500788863
Опис

Безпека ніколи ще не була такою привабливою
Ефект яскравого білого ксенонового світла

Philips — вибір більшості провідних автовиробників
Вже протягом 100 років компанія Philips залишається лідером у сфері автомобільного освітлення, впроваджуючи технологічні інновації, які згодом стають стандартом для всієї галузі. Сьогодні кожен другий автомобіль в Європі і кожен третій в світі оснащені світловим обладнанням Philips.

Максимальну зручність для водіїв завдяки ефекту яскравого білого ксенонового світла
Лампи головного освітлення Philips WhiteVision перевершують за характеристиками будь-які автомобільні лампи з білим світлом з блакитним відтінком. Це кращий вибір для водіїв, яким не потрібен компроміс між стилем і безпекою. Володіючи високою колірною температурою і стильним білим ковпачком, лампи WhiteVision ідеально підходять для головного освітлення. Запатентована технологія покриття Philips 3-го покоління вперше забезпечує по-справжньому біле світло ламп WhiteVision і є шедевром еволюції.

Дозволено використовувати на дорогах загальної мережі, насичене біле світло
Лампи WhiteVision сертифіковані за стандартами ECE. Це перші лампи з яскравим білим світлом, дозволені до використання на дорогах загальної мережі. Вони гарантують максимальну видимість без шкоди для безпеки, так як не засліплюють водіїв  попереду їдучих і зустрічних автомобілів.

Найдовший у своєму класі термін служби - ще більше задоволення від поїздок
Лампи головного освітлення Philips WhiteVision (моделі H1, H3, H4, H7, T4W і W5W) розраховані на довгий термін служби. Термін експлуатації-до 450 годин*, тобто значно більше, ніж у інших рішень в даному класі. Найкраще співвідношення ціни і якості і набагато менший цикл по заміні ламп. (*Моделі H4 і H7 протестовані при стандартній напрузі 13,2 В)

Чистий і яскравий промінь білого світла
Лампи головного освітлення Philips WhiteVision до 3700 к миттєво розсіюють темряву яскравим променем чистого білого світла. Ефективне освітлення для максимального комфорту за кермом.

Висока контрастність для поліпшення видимості і більш безпечного водіння
Насичене біле світло ламп головного освітлення з колірною температурою до 3700 К краще відбивається від дорожньої розмітки і знаків. Яскраве біле світло не дозволяє заснути за кермом і забезпечує високу швидкість реакції, щоб керування автомобілем в темний час доби стало більш комфортним.

Автомобільні лампи Philips відрізняються високою стійкістю до зовнішніх впливів
Кварцове скло, стійке до УФ-випромінювання, що володіє більш високою міцністю (порівняно з тугоплавким склом) і відрізняється високою стійкістю до перепадів температур і вібрації, що виключає несправності на ранньому терміні використання. Лампи Philips з кварцового скла, стійкого до УФ-випромінювання, витримують більш високе тиск всередині колби і забезпечують яскраве світло і довгий термін служби.

До 60 % більше видимості для максимальної чіткості
Покращена на 60% світлова віддача дозволяє іншим водіям краще бачити ваш автомобіль і запобігати потенційно аварійні ситуації.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані