Підгузок Huggies Pants 5 для мальчиков (12-17 кг) 68 шт (5029053564128) - AT165439 - купити Підгузки та пелюшки в Києві й Україні, доступні ціни на Підгузок Huggies Pants 5 для мальчиков (12-17 кг) 68 шт (5029053564128) - AT165439 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Підгузок Huggies Pants 5 для мальчиков (12-17 кг) 68 шт (5029053564128)

Підгузок Huggies Pants 5 для мальчиков (12-17 кг) 68 шт (5029053564128) - AT165439

Код товару: AT165439
В наявності
849 грн
Короткий опис:
Розмірна сітка 5, Лінійка Pants, Вид трусики, Стать дитини хлопчик, Кількість в упаковці 68 шт, Вагова група від 12 до 17 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Размерная сетка 5
Линейка Pants
Вид трусики
Пол ребенка для мальчиков
Кількість в упаковці 68
Весовая группа от 12 до 17 кг
Виробник Huggies
Опис

Придбати Підгузок Huggies Pants 5 для мальчиков (12-17 кг) 68 шт (5029053564128) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бренд Huggies безпосередньо пов'язаний з справжнім і природним досвідом материнства. Виробляючи якісний, практичний і простий у використанні продукт, Huggies дає мамам можливість отримувати задоволення від часу, проведеного з дитиною, і бути впевненою в тому, що вона дає своєму малюку все найкраще. З Huggies мама може довіритися своїй інтуїції і спокійно насолодитися дорогоцінними хвилинами, проведеними з малюком. Так Huggies надихає мам насолоджуватися материнством.

Підгузники-трусики Huggies (Хаггіс) Pants для хлопчиків розроблені з урахуванням анатомічних особливостей спеціально для хлопчиків. Поясок і широкі боковинки тягнуться у всіх напрямках, еластичні манжети навколо ніжок призначені для більш щільного прилягання та необхідного комфорту в русі. Ви зможете швидко і легко їх надіти на дитину - як звичайні трусики. І так само легко зняти - необхідно просто розірвати боковинки. Індикатор вологи підкаже коли пора міняти підгузник-трусики. Яскравий дизайн підгузників виконаний у стилі популярного мультфільму студії Дісней. Симпатичний Міккі Маус обов'язково сподобається малюкові і приверне його увагу.

Основні переваги:
- наявність спеціального розподіляючого шару для хлопчиків
- є спеціальна клейка плівка: досить згорнути і викинути
- легко надягати - як звичайні трусики
- легко знімати - просто розірвати боковинки
- дуже м'які і дихаючі матеріали
- індикатор вологи
- м'які еластичні манжети навколо ніжок
- DryTouch –внутрішній шар, який вбирає вологу за секунди і надійно утримує її усередині, забезпечуючи малюкові сухість вдень і вночі.
- спеціальна клейка плівка: просто згорнути і викинути
- яскравий дизайн і веселі персонажі


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані