Лялька WinX Волшебные цветы Блум 27 см (IW01021401) - AT165506 - купити Ляльки та аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Лялька WinX Волшебные цветы Блум 27 см (IW01021401) - AT165506 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Лялька WinX Волшебные цветы Блум 27 см (IW01021401)

Лялька WinX Волшебные цветы Блум 27 см (IW01021401) - AT165506

Код товару: AT165506
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія WinX, Вікова група Від 3 років, Висота ляльки 27 см, Комплектація лялька, аксесуари,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія WinX
Возрастная группа от 3 лет
Высота куклы 27 см
Комплектація кукла, аксессуары
Виробник WinX
Опис

Придбати Лялька WinX Волшебные цветы Блум 27 см (IW01021401) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ляльки Winx – це ціла компанія веселих подружок, у кожної свій неповторний образ і характер. Кожна лялечка зроблена за образом і подобою своєї героїні з популярного мультсеріалу, що створюється в Італії. У школі для чарівниць, де навчаються ці дівчата-феї, все дуже схоже на звичайне підліткове життя. Дівчатка вчаться новому, заводять друзів і переживають свої особисті труднощі, сміються і радіють життю. Звичайні шкільні предмети перемішуються з вивченням магії, щоб кожна лялька winx повною мірою освоїла нелегкі науки. Кожна з них настільки реалістична в своїх переживаннях і радощах, що дівчатка бачать в них своє відображення. Це і зумовлює велику популярність мультика, за яким зроблені іграшки Winx. І навіть не варто дивуватися, коли ваша донечка, сестра або племінниця попросить вас купити ляльку Winx, яка стане для неї найкращою подружкою.

Лялька WinX Чарівні квіти Блум 27 см (IW01021401)

Представлена красуня Блум одягнена в легкому, весняному образі, який складається з дуже красивого сукні синього кольору, прикрашеного квіточками. Доповнюють образ лялечки легкі сандалі, підібрані в колір сукні. За спинкою Блум знаходяться миленькі напівпрозорі крильця, які дівчинка може з легкістю знімати. Лялька Блум володіє розкішним волоссям характерного вогняного кольору, які дитина зможе з легкістю розчісувати, заплітати в кіски і робити різні зачіски. Родзинка набору: у набір входить чарівний проектор рожевого кольору, який буде проектувати різні зображення з життя Winx! (4 слайда в комплекті). Матеріал: пластмаса, текстиль. У комплекті: лялька Блум, проектор, чарівний код.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані