Кубики Melissa&Doug Звукові Ферма (MD1196) - AT165935 - купити Кубики в Києві й Україні, доступні ціни на Кубики Melissa&Doug Звукові Ферма (MD1196) - AT165935 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кубики Melissa&Doug Звукові Ферма (MD1196)

Кубики Melissa&Doug Звукові Ферма (MD1196) - AT165935

Код товару: AT165935
Немає в наявності
Короткий опис:
Вік від 3 років,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст от 3 лет
Виробник Melissa&Doug
Опис

Придбати Кубики Melissa&Doug Звукові Ферма (MD1196) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кубики Melissa & Doug Ферма звукові (MD1196)

Звукові кубики Ферма Melissa & Doug є розвиваючий набір, що складається з двох великих кубів. Завдання іграшки зводитися до складання картинки із зображенням тварини, що мешкає на фермі. Після виконання завдання дитина почує відповідний звук (звук, який створює зображене на картинці тварина) сигналізує про те, що головоломка зібрана правильно. Прекрасна розвиваюча іграшка, яка сприяє розвитку візуального сприйняття і моторних навичок дитини.

Вимоги до дитячих іграшок ростуть з кожним роком - і якщо раніше вони могли просто веселити малюка, то тепер іграшки повинні бути корисними і розвиваючими. Турботливі батьки також турбуються про якість дитячої продукції - вона повинна бути безпечною, надійною і відповідати всім світовим стандартам. Знайти такі висококласні іграшки може бути не просто, але після знайомства з компанією Melissa & Doug, ваш вибір буде зроблений.

Melissa & Doug - знаменитий бренд дитячих іграшок, який був заснований в Америці в 1988 році. За роки свого існування компанія змогла вийти на світові ринки і стати лідером серед аналогічних виробників і навіть обігнати конкурентів з Німеччини. Світову популярність бренду принесли унікальні набори для творчості, які так полюбилися дітям.

Головною особливістю дитячих товарів цієї компанії є їх безпеку і надійність. Іграшки меліса і даг зроблені з екологічно чистих і натуральних матеріалів. Вся продукція цього бренду є абсолютно нешкідливою для дитини - навіть особливо чутливим малюкам зі схильністю до алергій боятися нічого. Ця важлива особливість і стала перевагою, яке вивело компанію на лідируючі позиції серед аналогічних виробників.

Перед тим, як надійти в продаж, вся продукція американського бренду проходить ретельну перевірку на відповідність світовим стандартам якості. Результатом таких перевірок є сертифікати, що підтверджують всі необхідні показники. Варто відзначити, що ще одним випробуванням для продукції Melissa & Doug стає перевірка якості в Україні. Без необхідної атестації дитячі товари не потрапляють на прилавки магазинів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані