Автомобіль Maisto Мотоцикл Cyklone 360 оранжевый (82066 orange) - AT166133 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Автомобіль Maisto Мотоцикл Cyklone 360 оранжевый (82066 orange) - AT166133 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Автомобіль Maisto Мотоцикл Cyklone 360 оранжевый (82066 orange)

Автомобіль Maisto Мотоцикл Cyklone 360 оранжевый (82066 orange) - AT166133

Код товару: AT166133
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Радіоуправління 27MHz, Акумулятор 4 х АА, Довжина 300 мм, Ширина 140 мм, Висота 120 мм, Масштаб 1:24,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Радиоуправление 27 MHz
Довжина 300 мм
Ширина 140 мм
Висота 120 мм
Масштаб 1:24
Аккумулятор 4 х АА
Виробник Maisto
Опис

Придбати Автомобіль Maisto Мотоцикл Cyklone 360 оранжевый (82066 orange) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Машинка на радіокеруванні – це цікава і захоплююча гра для хлопчиків різного віку, які люблять швидкість і драйв.
Яскраве забарвлення, максимально наближений до оригіналу дизайн і можливість управляти дистанційно подобаються не тільки дітям, але і дорослим.
Міцна конструкція машинок дозволяє грати з ними як в приміщенні, так і надворі.
В даний час навіть організовують турніри за звання найшвидшої машинки на радіоуправлінні.

Найкращим подарунком для юного мотолюбителя стане функціональний мотоцикл Cyklone 360 від компанії Maisto Tech, який приваблює не тільки своїм футуристичним дизайном, але і можливістю показувати неймовірні трюки.
"Зовнішність" байка, яку дизайнери запозичили з популярних фантастичних фільмів, служить візуальним втіленням прихованої під корпусом мощі.
Відмінною особливістю моделі є обтічні форми корпусу, а також рухоме кріплення подвійного заднього колеса, яке може легко крутиться не тільки вперед і назад, але і обертатися навколо унікальної осі кріплення.
Завдяки вбудованому в колесі світлодіоду в процесі їзди створюється дивовижне світлове шоу.
Комфортно маніпулювати байком допомагає пульт радіоуправління, оснащений кнопкою зміни швидкості і круглим реле для задньої осі обертання.
Особлива конструкція мотоцикла дозволяє легко й ефектно здійснити "поліцейський поворот" на місці, а також відчайдушно мчати по трасі на одному колесі.
Навіть якщо в процесі гонки мотоцикл не впишеться в крутий поворот, він не впаде на дорогу, а продовжить рух з перевернутим на бік заднім колесом.
Маючи пару таких байків, хлопчаки можуть із задоволенням змагатися у швидкісній їзді.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані