Графічний планшет Xiaomi Wicue Writing tablet 10" Green - AT166315 - купити Графічні планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Графічний планшет Xiaomi Wicue Writing tablet 10" Green - AT166315 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Графічний планшет Xiaomi Wicue Writing tablet 10" Green
Графічний планшет Xiaomi Wicue Writing tablet 10" Green
Графічний планшет Xiaomi Wicue Writing tablet 10" Green
Графічний планшет Xiaomi Wicue Writing tablet 10" Green

Графічний планшет Xiaomi Wicue Writing tablet 10" Green - AT166315

Код товару: AT166315
В наявності
794 грн
Короткий опис:
Розміри робочої поверхні 10", Особливість бездротове перо,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Особенность беспроводное перо
Опис

Придбати Графічний планшет Xiaomi Wicue Writing tablet 10" Green Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Графічний планшет використовує технологію LCD без підсвічування, тобто на рідкокристалічному екрані залишаються сліди в місцях натискання на нього.

Турбота про довкілля
Графічний планшет не використовує для малювання ніякої електричної енергії, вона потрібна лише для стирання написаного. Тому однією маленької батарейки достатньо для того, щоб планшет працював до 12 місяців, або витримував до 50 000 циклів малювання-стирання. Таким чином планшет, який замінює папір для письма та малювання, практично не споживає енергії, піклується про навколишнє середовище.

Багатоцільове призначення
Графічний планшет може бути використаний не тільки в якості "малювалки" для дітей, він також може виступати і невеликою класною дошкою, інформаційною табличкою або цінником для магазину, дошкою обміну "кухонними" записками з вашими членами сім'ї.

Простота використання
Для малювання по планшету, на відміну від паперу, не потрібні ні ручки, ні спеціальні олівці - достатньо будь-якого твердого не гострого предмета!
* Небажано використовувати для малювання нігті.

Для захисту від випадкового стирання малюнка передбачений захисний замок.

Ергономічний дизайн
Широкий кут огляду і вертикальне положення планшета роблять його зручним для використання, а також дозволяють легко прочитати написану на ньому інформацію. Крім того, планшет працює без підсвічування, що робить його безпечним для ваших очей.

Корпус планшета виготовлений з міцного АВЅ пластика і полікарбонату, що робить його дуже легким, але міцним.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані