Рюкзак Xiaomi Mi College casual shoulder bag Blue (ZJB4055CN) - AT166732 - купити Рюкзаки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак Xiaomi Mi College casual shoulder bag Blue (ZJB4055CN) - AT166732 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Рюкзак Xiaomi Mi College casual shoulder bag Blue (ZJB4055CN)

Рюкзак Xiaomi Mi College casual shoulder bag Blue (ZJB4055CN) - AT166732

Код товару: AT166732
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сфера використання міські, Об'єм 20 л, Стать чоловічий, жіночий, Особливості бічні кишені, Застібки і замки блискавка, Матеріал поліестер (Polyester),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Матеріал полиэстер (Polyester)
Особливості боковые карманы
Об`єм 20
Вага 0.42 кг
Сфера применения городские
Пол мужской, женский
Отделения для ноутбука
Вид рюкзак
Застежки и замки блискавка
Диагональ ноутбука до 15
Висота 43 см
Ширина 31 см
Глибина 14 см
Опис

Придбати Рюкзак Xiaomi Mi College casual shoulder bag Blue (ZJB4055CN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Плетіння ниток "Оксфорд"

Тканина марки 600D - це переплетені за методом «Оксфорд» поліестерові нитки. Завдяки такому плетінню, тканина набуває міцність і ефектну текстуру. Тканина має водовідштовхувальні властивості і довгий час не втрачає свій приємний зовнішній вигляд.

Так як рюкзак досить об'ємний, виробник подбав про зменшення навантаження на плечі і спину. Широкі ремені і тверда дихаюча спинка рівномірно розподіляють вагу і перешкоджають виникненню проблем зі здоров'ям.

Довжина лямок регулюється, а ручка для перенесення рюкзака "упакована" в м'який чохол, щоб не врізатися в руку. Варто зауважити, що всі шви акуратно опрацьовані, а рядки рівні. Фурнітура від всесвітньо відомої японської компанії YKK також вдало доповнює функціональний дизайн рюкзака.

Зовнішній хлястик на рюкзаку грає як декоративну функцію, так і функціональну - під нього можна вкласти легкий літній одяг, що дуже зручно для звільнення рук.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані