Збірна модель Revell Подводная лодка German Submarine Type XXIII 1:144 (5140) - AT166852 - купити Моделі для складання в Києві й Україні, доступні ціни на Збірна модель Revell Подводная лодка German Submarine Type XXIII 1:144 (5140) - AT166852 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Збірна модель Revell Подводная лодка German Submarine Type XXIII 1:144 (5140)

Збірна модель Revell Подводная лодка German Submarine Type XXIII 1:144 (5140) - AT166852

Код товару: AT166852
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип моделі підводний човен, Стать дитини для хлопчиків, Вікова група від 12 років, Матеріал пластик, Масштаб 1:144, Розміри 242 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип модели подводная лодка
Пол ребенка для мальчиков
Возрастная группа от 12 лет
Матеріал пластик
Масштаб 1:144
Розміри 242 мм
Комплектація модель, инструкция, декаль
Виробник Revell
Опис

Придбати Збірна модель Revell Подводная лодка German Submarine Type XXIII 1:144 (5140) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компанія Revell , вже багато років виробляє чудові корисні іграшки для хлопчиків, привчаючи їх рости уважними, акуратними, розумними і, даючи можливість удосконалюватися. Конструювання кораблів, літаків, машин і радіокерованих іграшок - це справжнє чоловіче заняття. Якщо ви шукаєте для своєї дитини корисну розвиваючу і цікаву іграшку, купіть їй , збірні моделі Revell.

Збірна модель Revell , пропонує вам та вашій дитині захоплююче заняття на довгий час. Набір включає в себе елементи, з яких можна зібрати достовірну зменшену копію реальної моделі техніки. Також в наборі схематична інструкція по збірці. Процес складання розвиває інтелектуальні та інструментальні здібності, уяву та конструктивне мислення, а також допомагає отримати практичні навички роботи зі схемами та кресленнями.

Збірна модель Revell – побудуй свою мрію
Каталог моделей для склеювання Revell містить безліч конструкторів різних рівнів складності та аксесуари для збірних моделей Revell, які спеціально створені для дітей і дорослих, початківців моделістів і професіоналів. Кожен зможе знайти серед збірних моделей Ревелл свою улюблену тему. І не важливо, захоплюється ваша дитина авіацією і грає в літачки, готова годинами возитися з кораблями, обожнює розкішні автомобілі або віддає перевагу космічним апаратам – з Ревелл ви знайдете для нього гідне заняття для серця і розуму.

Моделі Revell для початківців конструкторів
Збірні моделі Ревів для дітей представляють собою забарвлені і майстерно зроблені літаки, кораблі та іншу техніку. Вони виконані у відмінній якості, містять просту концепцію будівництва, яка стане чудовим початком для великого хобі вашої дитини. Моделі Ревелл дадуть йому можливість швидко отримати бажане – чудову іграшку – і зарядять його енергією для подальшого конструювання.

Моделі для склеювання Revell
Відмінною особливістю збірних моделей Revell є їх реалістичність. Фірма Ревел піклується про кожну іграшку і вибирає якісні компоненти для кожної моделі. Моделі для склеювання Revell виконані з міцного пластику, збирати їх необхідно за допомогою спеціального клею. Також моделі Ревів в залежності від рівня складності вимагають фарбування фарбами.

Збірні моделі з пластмаси фірми Revell мають 5 категорій складності:
- Не вимагає склеювання та розмальовування,
- Для склеювання простих моделей (до 30 деталей),
- Для склеювання більш складних моделей (до 100 деталей),
- Для склеювання та розфарбовування досвідченими моделистами ( до 150 деталей),
- Потребує найбільшої майстерності (понад 150 деталей).

Рівень складності вказаний на упаковці цифрою, яка знаходиться в невеликому квадраті.
В упаковках збірних моделей Revell містяться всі деталі для зборки, а також перекладні картинки (декалі). Клей і фарби продаються окремо (якщо це не подарункові набори).



Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані