Акустична система Razer Leviathan (RZ05-01260100-R3G1) - AT016686 - купити Акустичні системи в Києві й Україні, доступні ціни на Акустична система Razer Leviathan (RZ05-01260100-R3G1) - AT016686 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Акустична система Razer Leviathan (RZ05-01260100-R3G1)

Акустична система Razer Leviathan (RZ05-01260100-R3G1) - AT016686

Код товару: AT016686
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип саундбар, Кількість каналів 5.1, Потужність колонок, Вт 30, Живлення мережа, Інтерфейси Bluetooth, Матеріал корпусу пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Razer
Тип саундбар
Количество каналов 5.1
Мощность колонок, Вт 30
Мощность сабвуфера, Вт 30
Матеріал корпусу пластик
Количество полос 3
Минимальная частота воспроизведения 20 Гц
Живлення сеть 220В
Інтерфейси Bluetooth
Разъемы mini Jack 3.5 mm, цифровой оптический
Подключение проводное, беспроводное
Максимальная частота воспроизведения 20 кГц
Материал сабвуфера MDF
Минимальное входное сопротивление 8 Ом
Опис

Придбати Акустична система Razer Leviathan (RZ05-01260100-R3G1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Акустична система Razer Leviathan (RZ05-01260100-R3G1) з 5.1 канальною системою об'ємного звуку легко поміщається під будь настільний монітор або ігрову приставку. При тому, що цей саундбар досить універсальний і підтримує можливість частих перестановок, він оснащений передовою технологією Dolby, чудовими динаміками і виділеним сабвуфером для відтворення насиченого звукового супроводу легендарних ігрових баталій або простої передачі ваших улюблених мелодій зі смартфона.

Саундбар Razer Leviathan оснащений 4 ідеально налаштованими динаміками (2 х 2, 5' широкосмугових динаміка і 2 х 0, 74' високочастотних динаміка), які оптимізовані під ігри з об'ємним звуком. Незалежно від типу джерела (стерео або багатоканальне аудіо через оптичний вхід), технологія Dolby Digital перетворює аудіо зі звукової карти, консолі або телевізійної приставки в неймовірний віртуальний об'ємний звук, який занурює вас в саму гущу подій.

Razer Leviathan підключається до підтримуючим Bluetooth пристроїв за допомогою технології Bluetooth v4.0 aptX. При цьому якість звучання не відрізняється від проводового з'єднання в самому широкому динамічному діапазоні. З підключенням на відстані до 10 метрів можна насолоджуватися улюбленою музикою, не плутаючись у дротах.

Завдяки потужному сабвуферу, з 5, 25' динаміком направленим вниз, встановленому спеціально для точного відтворення басів і низьких частот без спотворень, Razer Leviathan звучить як стукіт серця в грудях. При одночасній роботі 2 ідеально налаштованих широкосмугових динаміків та 2 динаміків верхніх частот Razer Leviathan дарує вам весь спектр звуку з кришталево чистою серединою і яскравим звучанням верхів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані