Комплект Vinga KBSG558 black - AT166953 - купити Комплекти (клавіатура + мишка) в Києві й Україні, доступні ціни на Комплект Vinga KBSG558 black - AT166953 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комплект Vinga KBSG558 black
Комплект Vinga KBSG558 black
Комплект Vinga KBSG558 black
Комплект Vinga KBSG558 black
Комплект Vinga KBSG558 black
Комплект Vinga KBSG558 black
Комплект Vinga KBSG558 black
Комплект Vinga KBSG558 black
Комплект Vinga KBSG558 black
Комплект Vinga KBSG558 black

Комплект Vinga KBSG558 black - AT166953

Код товару: AT166953
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип провідний, оригінальний дизайн, ігровий, Інтерфейс підключення USB, Формат клавіатури повнорозмірна, Розкладка клавіатури українська, російська, англійська, Роздільна здатність (max) 3200 dpi, Колір комплекту Black,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип проводной, оригинальный дизайн, игровой
Інтерфейс підключення USB
Формат клавиатуры полноразмерная
Раскладка клавиатуры украинская, русский, английская
Тип сенсора мыши Optical Image Stabilizer
Цвет комплекта Чорний
Разрешение (max) 3200 dpi
Конструкция мембранная
Количество клавиш 104
Размеры клавиатуры 484 x 207,5 x 32 мм
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Размеры мыши 134 x 71 x 40,5 мм
Длина шнура 1,5 м
Особливості подставка для рук
Кнопки боковые
Особенности мыши подсветка
Виробник Vinga
Опис

Придбати Комплект Vinga KBSG558 black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комплект засобів управління KBSG558 black складається з автентичної ігрової клавіатури і миші від Vinga. У функціоналі пристрою введення є 104 основні кнопки і 8 додаткових. Маніпулятор оснащений оптичним сенсором з максимальною роздільною здатністю 3200 dpi. На корпусі миші є 1 скрол кнопка, 2 основних кліка і 3 додаткових. Оригінальний дизайн, універсальність і ефективність обох пристроїв з комплекту, роблять цей товар ідеальним подарунком, як для початківців геймерів, так і для досвідчених кіберспортсменів.

Обидва компоненти набору обладнані підсвічуванням. Клавіатура виготовлена за мембранною технологією, тобто між контактами на платі в ній є еластична плівкова прокладка, за рахунок якої здійснюється подача сигналу при натисканні. Ця плівка забезпечує також і захист мікросхем від механічних пошкоджень. Модель підтримує 3 мовних розкладки. Підключення маніпулятора і клавіатури до ПК виконується через 1.5-метрові кабелі з USB. На корпусі миші є красивий декоративний малюнок. В цільній конструкції клавіатури передбачена підставка для рук. Знизу виробу розміщені дві опори, які можна одним простим рухом виставити в робочу позицію або відкинути, щільно притиснувши до панелі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані