Мобільний телефон Keneksi K6 Black (4602009369124) - AT016700 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Keneksi K6 Black (4602009369124) - AT016700 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Keneksi K6 Black (4602009369124)

Мобільний телефон Keneksi K6 Black (4602009369124) - AT016700

Код товару: AT016700
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 2.4", Ємність акумулятора 800 mAh, Роздільна здатність екрану 240x320, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM, Бездротові підключення Bluetooth,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Keneksi
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G
Беспроводные подключения Bluetooth
Основная камера 0.3 Mpx
Операційна система без операційної системи
Колір Чорний
Форм-фактор моноблок
Формат SIM-карты Mini
Стандарты связи (GSM) 1800, 900
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 16 Gb
Мультимедиа FM-радио, видеоплеер, игры, музыкальный плеер
Органайзер будильник, диктофон, калькулятор, телефонная книга, часы
Інтерфейси і підключення micro USB
Вага 90 грамм
Время работы в режиме разговора 8.5 часов
Время работы в режиме ожидания 270 часов
Разрешение экрана 240x320
Емкость аккумулятора 800 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Keneksi K6 Black (4602009369124) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Keneksi K6 Black (4602009369124) - новий телефон від вже добре зарекомендував себе на світовому ринку мобільної техніки китайського виробника Keneksi. Модель представляє цілий ряд бюджетних китайських апаратів, що поєднують в собі практичність, відносно широкий функціонал (згідно з наявною вартості пристрою) і низьку ціну. Основними перевагами деяких телефонів серії «K» є, безсумнівно, можливість установки двох сім-карт, досить ємний акумулятор і ряд деяких допоміжних функцій.

Використання двох операторів мобільного зв'язку одночасно дозволить вам не пропадати з «мережі» навіть у випадку, якщо ви вийшли за зону прийому одного з них. Програмно в телефоні організована відмінна координація між встановленими сім-картами, ви можете вибирати послугами якого оператора користуватися, здійснюючи дзвінок або відправляючи повідомлення. Маючи два принципово різних тарифу, наприклад, адаптованих окремо під дзвінки на номери інших операторів і під безлімітні дзвінки всередині мережі, можна суттєво економити кошти. Адже наявні для вибору «універсальні» тарифи з одночасно недорогими подібними послугами мають досить високу обов'язкову абонентську плату.

Не дивлячись на цінову категорію Keneksi K6, акумулятор в ньому цілком пристойний. Враховуючи те, що телефон не настільки «ненажерливий» як багато сучасних смартфони, Li-Ion на 800 мАг цілком непогано справляється з харчуванням девайса. Зокрема, при безперервному використанні в режимі розмови телефон здатний простягнути близько 8-9 годин. У режимі очікування цифра вже більш значна - до 270-300 годин автономної роботи. В цілому, як і будь-який телефон з непоганим акумулятором, його досить підзаряджати приблизно один раз на два дні, в залежності від активності використання.

Телефони бюджетної лінійки «K» від Keneksi, враховуючи досить низьку вартість, оснащені деяким мультимедійним потенціалом, по деяким параметрам цілком конкурентоспроможним, навіть порівняно, наприклад, зі смартфонами на Android. Даний апарат підтримує відтворення MP3-файлів, можливе підключення гарнітури, є FM-радіо і можливість робити записи через диктофон. Присутня так само фото- і відеокамера невеликої потужності (але більш-менш достатньою для повсякденного використання). Фотозйомка здійснюється із роздільною здатністю 640х480 пікселів (що дорівнює 0.3 млн пікселів). В якості вбудованого функціоналу так само представлені деякі утиліти. Зокрема, присутній органайзер, будильник, калькулятор, планувальник завдань і деякі інші дрібні додатки, в тому числі і гри.

Присутня підтримка таких популярних інтерфейсів для зв'язку, як USB і Bluetooth, телефон може бути синхронізований з ПК. Доступно спеціальне програмне забезпечення для синхронізації. Враховуючи підтримку відтворення MP3 і можливість підключення та використання гарнітури, дуже актуальним є можливість установки карти пам'яті microSD (TransFlash) для розширення стандартних можливостей телефону по зберіганню даних (а стандартний об'єм пам'яті досить невеликий). Картку пам'яті можна встановити об'ємом аж до 16 гігабайт, чого більш ніж достатньо для повномасштабного використання апарату. Деяким користувачам так само цікаво буде наявність ТВ-тюнера, однак як показує практика, лише деякі шанувальники Keneksi ним користуються.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані