Ваги для новонароджених Rotex RSB35-P - AT167022 - купити Ваги дитячі в Києві й Україні, доступні ціни на Ваги для новонароджених Rotex RSB35-P - AT167022 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ваги для новонароджених Rotex RSB35-P

Ваги для новонароджених Rotex RSB35-P - AT167022

Код товару: AT167022
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електронні, Максимальна вага, кг 20 кг, Максимальна похибка вимірювання, г 10г, Додаткові функції функція «Тара» (скидання ваги пелюшки), Матеріал корпуса пластик, Автоматичне включення/вимикання так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Максимальный вес, кг 20
Максимальная погрешность измерения, г 10г
Додаткові функції функция «Тара» (сброс веса пеленки)
Матеріал корпусу пластик
Виробник Rotex
Опис

Придбати Ваги для новонароджених Rotex RSB35-P Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ваги для новонароджених Rotex RSB35-P пристосовані для цієї мети як не можна краще. Прості в експлуатації, забезпечені додатковими функціями, які мають лаконічний класичний дизайн, вони стануть гідним поповненням в будинку, де з'явився немовля.

Модель має декілька доповнень для автоматичного взаємодії. Вам не потрібно відключати ваги - вони це зроблять самостійно. Точно також відбувається автообнуленіе результатів, готуючи прилад до нової сесії зважування.

Максимально допустима вага для представленої моделі становить 20 кг. Цього показника цілком достатньо для вимірювання маси в перші кілька років. Перевантажені техніки зайвою вагою загрожує зниженням чутливості датчика, що може привести до неточних вимірах. Саме тому ваги мають індикатор, що сигналізує про перевагу.

Точність вимірювань знаходиться на висоті (крок становить всього 10 г). Тому, при бажанні, прилад можна використовувати не тільки для контролю маси новонароджених. А функція обнулення тари дозволяє зважувати будь-які предмети (сипучі та рідкі продукти, будь-яку їжу і речовини в різноманітній формі) без необхідності вирахування ваги тарілки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані