Спецтехніка Big Motors Мусоровоз Чистюля (9998-17) - AT167245 - купити Ігрові набори в Києві й Україні, доступні ціни на Спецтехніка Big Motors Мусоровоз Чистюля (9998-17) - AT167245 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Спецтехніка Big Motors Мусоровоз Чистюля (9998-17)

Спецтехніка Big Motors Мусоровоз Чистюля (9998-17) - AT167245

Код товару: AT167245
Немає в наявності
Короткий опис:
Вікова група від 3 років, Колір зелений, Розміри 36.3 х 12.5 х 19.3 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков
Серія спецтранспорт
Возрастная группа от 3 лет
Размеры упаковки 36 х 12.5 х 19 см
Комплектація машинка мусоровоз, 1 контейнер
Матеріал пластик
Виробник Big Motors
Опис

Придбати Спецтехніка Big Motors Мусоровоз Чистюля (9998-17) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігровий набір Big Motors Сміттєвоз Чистюля (9998-17)

Сміттєвоз Big Motors Чистюля дозволить вашій дитині відчути себе справжнім помічником міста! Функціональна інерційна машинка допоможе навести лад на вулицях міста.

Особливості:

  • У машинці є спеціальний пристрій для підйому сміттєвих баків
  • Кузов машинки відкидається, що надає грі з сміттєвозом більшу реалістичність
  • Товар сертифікований
Хлопчаки обожнюють великі вантажівки, але їх на вулицях міста рідко можна зустріти. Найчастіше малюки можуть бачити лише великі сміттєвози. Якщо вашого карапуза зацікавила ця машина, то йому обов'язково сподобатися іграшковий сміттєвоз «Чистюля». Серію таких іграшок випустила популярна китайська торгова марка Big Motors. Крім сміттєвоза, в ігровий набір також входять різнокольорові сміттєві контейнери. Вони відкриваються і на кожному з них є малюнок з призначенням. Кузов сміттєвоза піднімається, щоб малюк зміг викидати зібраний по квартирі сміття на звалище (у відро для сміття). Є механізм для підйому контейнерів. Сама машинка виглядає неймовірно реалістично завдяки максимальній деталізації всіх елементів. Сміттєвоз зеленого кольору. Для фарбування машинки і контейнерів використовувалися стійкі нешкідливі для дитячого організму фарби на водній основі. Завдяки такій іграшці ваш малюк зможе годинами захоплено займатися корисним для сім'ї справою. Всі розкидані фантики і крихти будуть знайдені і поміщені у відро для сміття.

Матеріал: пластмаса
Розмір упаковки: 43.5 x x 15.3 22.6 см
Розмір іграшки: 36.3 х 12.5 х 19.3 см
Для дітей від 3 років.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані