Спецтехніка Toy State Цементовоз со светом и звуком 23 см (80327) - AT167452 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Спецтехніка Toy State Цементовоз со светом и звуком 23 см (80327) - AT167452 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Спецтехніка Toy State Цементовоз со светом и звуком 23 см (80327)

Спецтехніка Toy State Цементовоз со светом и звуком 23 см (80327) - AT167452

Код товару: AT167452
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група от 2 лет, Колір чорний, червоний, жовтий, Розміри 23 см, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа с 2 лет
Матеріал пластик
Колір черный, красный, желтый
Розміри 23 см
Виробник Toy State
Опис

Придбати Спецтехніка Toy State Цементовоз со светом и звуком 23 см (80327) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Моторизований

Спецтехніка Toy State Цементовоз

CAT обов'язково зацікавить Вашого малюка, адже при натисканні на кнопочки на корпусі включається підсвічування, що дає відчуття обертання ємності з цементом! Захоплююча гра супроводжується звуковими ефектами! , Іграшка виготовлена з дуже якісного пластика і практично всіма елементами нагадує справжнього свого прабатька. Дитина точно оцінить цю особливість по достоїнству.

Рекомендований вік: від 2-х років. , Елементи живлення: 3 х АА батарейки (в комплекті).

Американська компанія Toy State була заснована в 1984-му році. Назва бренду можна перевести, як «держава іграшок». Зараз даний виробник є одним зі світових лідерів на ринку таких дитячих товарів, як іграшкова будівельна техніка. Асортимент іграшок, складається з різних моделей спеціалізованих ліцензійних машинок, обладнаних звуковими і світловими ефектами. В модельному ряді продукції від даного виробника присутні іграшкові навантажувачі, бульдозери, екскаватори, евакуатори, самоскиди, катки, в тому числі, копії реальних прототипів відомих марок автомобілів і техніки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані