Цифровий фотоапарат Canon EOS 5DS Body (0581C012) - AT016768 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Canon EOS 5DS Body (0581C012) - AT016768 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Цифровий фотоапарат Canon EOS 5DS Body (0581C012)

Цифровий фотоапарат Canon EOS 5DS Body (0581C012) - AT016768

Код товару: AT016768
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Дзеркальні, Розмір матриці 36 x 24 мм, Запис відео 1920 x 1080, 30к/сек, Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body), Бездротовий зв'язок підтримка карт Eye-Fi, GPS, Число ефективних пікселів 50.6 Mpx,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Тип фотокамер Зеркальные
Размер матрицы 36 x 24 мм
Запись видео 30к/сек, Full HD (1920x1080)
Комплектация фотоаппарата без объектива (Body)
Число эффективных пикселей 50.6 Mpx
Тип карт памяти CompactFlash
Беспроводная связь GPS, поддержка карт Eye-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков DPOF, JPEG, M-RAW, S-RAW
Тип видоискателя зеркальный
Размер ЖК-экрана дисплей 3.2
Особливості возможность подключения внешней вспышки
Інтерфейси HDMI, USB 3.0, вход для микрофона
Тип питания LP-E6N
Колір корпусу Чорний
Линейка EOS 5D
Співвідношення сторін 3:2
Процессор обработки изображения DIGIC 6
Фильтр нижних частот встроенный/фиксированный
Тип цветового фильтра основные цвета
Байонет EF
Совместимость с объективами EF (кроме объективов EF-S, EF-M)
Режимы работы авто, ручная, синхронизация по 2-й шторке
Вага 845 г
Матеріал корпусу Металл, пластик
Общее число пикселей 53 Mрх
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Canon EOS 5DS Body (0581C012) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат Canon EOS 5DS Body (0581C012) - це нова модель повнокадрової дзеркальної камери з надвисокою роздільною здатністю. Повнокадровий датчик зображення CMOS 50,6 МП підтримує зйомку з неймовірним рівнем деталізації. Надвисока роздільна здатність забезпечує розширені можливості для обрізки, при цьому дозволяючи зберегти чудову якість зображення. Навіть при використанні вбудованих режимів зйомки з обрізкою в масштабі 1,3 x 1,6 x ви отримаєте файли з роздільною здатністю 30,5 і 19,6 МП, відповідно.

Canon EOS 5DS використовує систему контролю вібрації дзеркала від Canon для зниження рівня вібрацій, викликаних рухом елементів усередині камери і негативно впливаючих на різкість зображення і роздільну здатність. Використання спеціальних виступів забезпечує додаткову стабільність при підйомі і опусканні дзеркала, що дозволяє уникнути раптових зупинок і пом'якшити звук затвора.

Оцініть високу швидкість обробки зображень і реагування камери — навіть при отриманні великої кількості даних від датчика 50,6 МП. Це стає можливим завдяки двом процесорам DIGIC 6. Ви зможете зафіксувати всі події за допомогою неперевершеної функції зйомки в роздільній здатності 50,6 зі швидкістю 5 кадрів/сек., а можливість підключення USB 3.0 забезпечить високу швидкість роботи через мобільну точку доступу і дистанційне керування камерою.

Технологія автофокусування з функцією інтелектуального стеження і розпізнавання (iTR) EOS використовує інформацію про кольори і обличчя для розпізнавання та відстеження об'єктів, що переміщаються в межах кадру. Швидкість реагування автофокусу можна налаштувати за допомогою простого інструменту, який адаптує функцію стеження в залежності від умов та об'єкта зйомки таким чином, що інші об'єкти, випадково промайнувші між об'єктивом камери і об'єктом зйомки, не завадять фокусуванні.

Виконуйте фокусування швидко і точно навіть в умовах слабкого освітлення за допомогою 61-точкової системи автофокусування. 41 хрестова точка фокусування (з них п'ять надчутливих подвійних хрестових точок) забезпечує підвищену точність.

Знімайте відео EOS Movie в форматі Full HD з можливістю творчого ручного управління зображенням і звуком.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані