Москітна сітка Peg-Perego ZA53 (IAZA0000-ZA53) - AT168202 - купити Аксесуари для колясок і автокрісел в Києві й Україні, доступні ціни на Москітна сітка Peg-Perego ZA53 (IAZA0000-ZA53) - AT168202 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Москітна сітка Peg-Perego ZA53 (IAZA0000-ZA53)

Москітна сітка Peg-Perego ZA53 (IAZA0000-ZA53) - AT168202

Код товару: AT168202
В наявності
1 518 грн
Короткий опис:
Сумісність Peg Perego: Pliko P3 Compact, Book Plus, Book Plus Pop Up, Duette/ Triplette Pop Up, Pliko Switch Easy Drive, GT3, Si, Mini,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Peg-Perego
Сумісність Peg Perego: Pliko P3 Compact, Book Plus, Book Plus Pop Up, Duette/ Triplette Pop Up, Pliko Switch Easy Drive, GT3, Si, Mini
Опис

Придбати Москітна сітка Peg-Perego ZA53 (IAZA0000-ZA53) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Москітна сітка Peg-Perego ZA53 (IAZA0000-ZA53)

Антимоскітна сітка кріпиться в жарку погоду для захисту від комах на коляски і люльки Peg-Perego.

Особливості антимоскітної сітки Peg Perego:

Призначена для захисту дитини від настирливих комах;

Легко надівається і фіксується на кнопках і гумці;

Дуже практична, тому що не закриває огляд дитині, завдяки клейончатій вставці;

Знижує вплив шкідливих ультрафіолетових сонячних променів.

PegPerego - італійський бренд, заснований в 1949 році Джузеппе Перего і його дружиною. Заповзятлива сімейна пара налагодила випуск дитячих колясок, які моментально набули популярності завдяки своїй високій якості і оригінальному дизайну. Поступово асортимент компанії поповнився стільчиками, ходунками і навіть дитячими автомобілями. Власний технологічний процес, яскраві деталі з кольорового пластику, надійність і комфорт виробів дозволили бренду PegPerego в рекордні терміни зайняти лідируюче місце не тільки на італійському, але і на світовому ринку дитячих товарів

Незважаючи на те, що на сьогоднішній день компанія PegPerego все ще залишається бізнесом сімейним, це одне з найбільших італійських підприємств з виробництва автомобільних крісел і дитячих колясок. Основні виробничі площі компанії розташовані в США, Німеччині, Італії та займають 1,2 мільйона квадратних футів, а в штаті компанії складається близько 1500 осіб. Разом з цим, бренд PegPerego постійно вдосконалюється і не перестає приємно дивувати цікавою, функціональної і бездоганною по дизайну продукцією (як для новонароджених, так і для дітей старшого віку).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані