Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 50 BR - AT168666 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 50 BR - AT168666 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 50 BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 50 BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 50 BR
Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 50 BR

Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 50 BR - AT168666

Код товару: AT168666
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип плоска, Ширина корпусу 528 мм, Колір коричневий, Продуктивність 320 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Діаметр вентиляційної труби 120 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип плоская
Ширина корпуса 528 мм
Колір Коричневий
Производительность 320 м3/час
Фильтры алюминиевый
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы лампа накаливания
Матеріал корпусу нержавеющая сталь, стекло
Потужність 120 Вт
Уровень шума 50 dB, 51 dB
Виробник PYRAMIDA
Опис

Придбати Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 50 BR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 10-50 brown (WH 10-50 brown) - стильна плоска витяжка від відомого виробника PYRAMIDA. Вона прикрашена відкидним скляним козирком, який не тільки є декоративним елементом, але й утримує пар, що піднімається вгору від варильної поверхні. А установка цієї плоскої витяжки не потребує обов'язкового ремонту на кухні - її можна кріпити до нижньої площини кухонної шафки. У цій витяжці передбачено освітлення за допомогою ламп по 40 Вт кожна, завдяки яким освітлюється робоча зона. Підсвічування може бути дуже до речі, якщо біля кухонної плити погане освітлення.

Витяжка кухонна PYRAMIDA WH 10-50 brown здатна прокачувати до 320 метрів кубічних повітря на годину і може працювати як в режимі відведення так і в режимі рециркуляції. В режимі відводу (витяжний режим) - повітря, проходячи через жироуловлювальний фільтр, очищається від жиру і потім повністю видаляється з кухні у вентиляційний канал. В режимі рециркуляції повітря, проходячи через жироуловлювальний фільтр, очищається від жиру, проходячи через вугільний фільтр очищається від запаху, і потім знову повертається в приміщення кухні. Купіть витяжку кухонну PYRAMIDA WH 10-50 brown за нашою вигідною ціною і Ви отримаєте витяжку, яка володіє високою продуктивністю і порівняно низьким рівнем шуму.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані